FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Vinkaraffer

En vacker vinkaraff förhöjer presentationen samt smakerna av vinet. Hos oss hittar du graciösa vinkaraffer för alla middagar och fester.
9 träffar
Visar 9 produkter av totalt 9

Vacker servering 

Vinkaraffer är vackra serveringtillbehör som förhöjer presentationen och smakupplevelsen av vinet. Det är lyxigt att kunna servera vinet i en fin karaff istället för att låta det vara kvar i flaskan. Det bidrar som en snygg dekorationsdetalj till dukningen. Vinkaraffer ger en elegant känsla till middagsbjudningen. Det är även en mycket fin gåva att ge bort till en vän eller bekant. Hos oss på Svenssons hittar du vackra vinkaraffer från välkända märken.  

Fördelen med en karaff 

Vinets smaker förhöjs när det får stå i en karaff. Genom att hälla upp vinet i en karaff innan servering låter du det andas och frisläpper aromerna i vinet. Luften gör at smakerna och aromerna kommer till sin fulla rätta. Denna process kallas med ett annat ord för att dekantera vinet. Betydelsen är att du tar bort vinets mognadsfällningar som kan ge vinet en bitter smak som man helst undviker. Kort förklarat ger en vinkaraff vinet en ännu rikare smak samt att det är en mycket dekorativ detalj till dukningen.  

Vilket sorts vin kan jag servera i en karaff?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer