FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Kaffekannor & Presskannor

För alla kaffeälskare är det viktigt att ha en kaffekanna som kan tillaga det bästa kaffet. Hos oss hittar du kaffekannor och presskannor från välkända märken.
28 träffar
Tiiliskivi kaffepress 0,9 l - Terra-dark green - Marimekko
Marimekko

Tiiliskivi kaffepress 0,9 l, Terra-dark green

952 kr1 190 kr
I webblager
Kampanj
Visar 28 produkter av totalt 28

Brygg det godaste kaffet 

Att mala sitt eget kaffe och brygga det själv gör kaffet extra gott. Därför är det viktigt att välja kaffekanna med omsorg. En presskanna ger dig full kontroll på temperaturen och bryggtiden.  Du undviker också bismaken som kaffefiltret kan ge och kaffets egna smaker förhöjs. Hos oss hittar du kaffekannor och presskannor från välkända märken för att du ska kunna göra det godaste kaffet.  

En tidlös produkt 

Presskannor och kaffekannor är inget nytt påhitt. Det har funnits sedan långt tillbaka och är lika omtyckt idag. Det är perfekt för dig som inte har plats för en kaffemaskin i huset. Fungerar som en mycket dekorativ detalj som alltid kan stå framme i köket. Det är också en mycket fin gåva som man kan ge bort till nära och kära som älskar kaffe. Vi har både stilrena och färgglada presskannor och kaffekannor så att du kan hitta en du älskar.

Hur fungerar en presskanna?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer