FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Tekannor

Att servera te i en kanna är både praktiskt och snyggt att ställa fram på bordet. Hos oss hittar du stora och små tekannor från välkända varumärken. 
36 träffar
Kettle tekanna - 1,5 l - MENU
MENU

Kettle tekanna, 1,5 l

652 kr699 kr
I webblager
Lines tekanna 1,5 liter - Vit - NJRD
NJRD

Lines tekanna 1,5 liter, Vit

639 kr749 kr
I webblager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 36

Dekorativ och smidig servering 

Om du har gäster över är det smidigt att kunna ställa fram en kanna med te så att alla kan servera sig själva efter behag. Matcha tekannan med tekoppar och assietter för att få en helhet. En tekanna funkar fint både till vardags och finare tebjudningar. Att slippa springa mellan köket och vardagsrummet för påtår är skönt. Tekannan håller ditt te varmt under hela fikastunden.  

Hos oss på Svenssons hittar du tekannor för alla tillfällen. Vi har tekannor i olika material och former för att du ska hitta en som passar till ditt favoritte.  

Olika typer av tekannor till olika te 

När du letar efter en tekanna fokuserar du främst på vilket material den har för att säkerställa att den håller värmen. Men också vilken form och design den har. Tekannan blir en fin inredningsdetalj vid fikabjudningarna. Vi har ett varierande utbud för att du ska hitta en tekanna du älskar. För dig som har ett favoritte är det lite viktigare att tänka på vad kannan är gjord av. Tekannor i keramik skapar en naturlig patina över tid som förhöjer smakerna och passar därför allra bäst till svart te. En tekanna i glas är för dig som gillar fruktigt te då de oftast har mycket smak som du inte vill ska påverkas av kannan.  

Vilken tekanna ska jag välja?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer