FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Assietter

Vackra assietter för alla tillfällen. Här hittar du ett stort utbud av assietter från välkända märken.
206 träffar
Swedish Grace tallrik 21 cm - snö (vit) - Rörstrand
Rörstrand

Swedish Grace tallrik 21 cm, snö (vit)

167 kr249 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 206
1
...
6

Assietter för alla tillfällen 

De praktiska små tallrikarna kallade assietter har ett brett användningsområde tack vare den händiga storleken. Det är roligt att mixa och matcha porslin och servisför att få till en härlig dukning. Assietter är en viktig del av servisen till frukost, fikastunden och födelsedagskalasen samt alla årets högtider. Hos oss på Svenssons hittar du vackra assietter i alla dess olika färger och mönster för att just du ska hitta några du älskar som kan bli ett fint komplement till din servis.  

Olika material på assietter 

Materialet på en assiett skiljer sig lite från tillverkare. Vissa specificerar sig på stengods medan andra använder sig av klassiskt porslin och keramik. De olika materialen ger olika känsla och visuell effekt. Stengods har mer textur än keramik som är ett slätare och tunnare material. Rörstrandär ett populärt varumärke när det kommer till porslin och servis. De har en rad olika kollektioner av porslin så att du kan matcha tallrikar, assietter, muggar och kopparför att få en helhet på dukningen. De har stilrena enfärgade varianter samt vackra mönstrade assietter som är klassiska designer. Utöver de är Scandi Living, Rosendahl, Kähleroch Marimekkopopulära märken att kolla efter när du ska köpa assietter.  

Hur stor är en assiett?

Vad är en assiett?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer