FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Äggkoppar

Äggkoppar har sin speciella plats på frukostbordet. Uppdatera frukostservisen med nya fina äggkoppar för alla tillfällen. Hos oss hittar du äggkoppar från välkända varumärken.
57 träffar sorterat på
Mon Amie äggkopp 2-pack - Vit-blå - Rörstrand
Rörstrand

Mon Amie äggkopp 2-pack, Vit-blå

179 kr329 kr
I webblager
Swedish Grace äggkopp 2-pack - Äng - Rörstrand
Rörstrand

Swedish Grace äggkopp 2-pack, Äng

168 kr249 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 57
12

En frukostfavorit 

Ägg är ett proteinrikt livsmedel och är perfekt att äta till frukost. Det ger en skön mättnadskänsla och ger dig energi för att orka hela dagen. Om du gillar att äta ägg på morgonen har äggkoppen en given plats på frukostbordet. Det finns inget annat porslin och servis som kan göra jobbet som en äggkopp. Äggkoppar fungerar även utmärkt som små skålaroch tillför det lilla extra till dukningen. Hos oss hittar du äggkoppar i alla olika färger och designer för att just du ska hitta några som passar i ditt hem.  

Olika äggkoppar 

Äggkoppar finns i alla möjliga färger och designer. Vi alla har personliga preferenser om hur den perfekta äggkoppen ska vara. Vi har små äggkoppar liknande skålar men också äggkoppar med ett litet fat som är utmärkt för en klick kaviar eller salt. Äggkopparna är tillverkade i allt från glas till keramik med vackra mönster och färger. Samla en hel kollektion av frukostservis från Rörstrand för att få en helhet på dukningen. Mon Amie och Ostindia är två av Rörstrands populära kollektioner där du kan hitta allt från skålar, muggar och äggkoppar med vackra mönster och samla på dig en hel och matchande servis. Söker du en rå och skandinavisk känsla är MUUBSteak äggkopp något för dig. Äggkoppen är tillverkad av endast naturmaterialet teak och fungerar lika bra som en liten kruka. Kika runt bland alla våra fina äggkoppar så kan vi lova att du kommer hitta en design du älskar.  

Populära varumärken 

c/o Svenssons

Följ oss