FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Krukor

Ge dina växter lite extra kärlek med en vacker kruka. Vilken kruka passar dig?
UtekrukorInnekrukor
655 träffar
Hourglass kruka medium - Svart-mörkgrå - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Hourglass kruka medium, Svart-mörkgrå

2 425 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 655
1
...
19

Krukor i alla storlekar

En riktigt snygg behållare för dina växter kan verkligen göra en enormt stor skillnad i hemmet. Om det är något som kan ge dina blommor ett stort lyft så är det snygga krukor. Hos Svenssons i Lammhult har vi något för alla smaker och stilar. Ska krukan vara av glas eller keramik, ska blomman stå själv eller hänga? Oavsett om du vill skapa ett mini orangeri hemma eller är mera spartanskt lagd, så kan du hitta vad du söker hos oss.

Vad ska jag välja?

Det kan ibland vara svårt att återskapa den rätta atmosfären inomhus så att växterna inte torkar ut eller ruttnar. Som du förstått så skapar våra växter massor av nya möjligheter, varför inte ställa en orkidé på skänken där hemma? Om du har djupa fönsterkarmar kan du också skapa en mysig plats till avkoppling med hjälp av kuddar och filtar som du hittar på vår textilavdelning.

Trendig formgivning

Genom att köpa din inredning hos Svenssons i Lammhult så slipper du oroa dig för att köpa något som är hopplöst ute. Med en snygg kombination av krukor i olika höjder och nivåer kan du skapa ett rum där det alltid är sommar. Om du upplever att du har kört fast, och vill ha extra hjälp till att hitta vilka saker som passar just dig och ditt hem, så hjälper vår personal dig mer än gärna. Du är alltid välkommen hos oss på Svenssons - både i butik och dygnet runt här på nätet.

Populära filtreringar

Ferm Living krukorHay krukor

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer