FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Krukor

Ge dina växter lite extra kärlek med en vacker kruka. Vilken kruka passar dig?
Utekrukor
584 träffar
Gråsippa kruka - Aluminium sandgjuten, no. 2 Ø41 cm - Byarums bruk
Byarums bruk

Gråsippa kruka, Aluminium sandgjuten, no. 2 Ø41 cm

8 740 kr9 000 kr
I webblager
Hourglass kruka stor Ø50 cm - Cashmere - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Hourglass kruka stor Ø50 cm, Cashmere

3 124 kr3 905 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 584
1
...
17

Krukor i alla storlekar

En riktigt snygg behållare för dina växter kan verkligen göra en enormt stor skillnad i hemmet. Om det är något som kan ge dina blommor ett stort lyft så är det snygga krukor. Hos Svenssons i Lammhult har vi något för alla smaker och stilar. Ska krukan vara av glas eller keramik, ska blomman stå själv eller hänga? Oavsett om du vill skapa ett mini orangeri hemma eller är mera spartanskt lagd, så kan du hitta vad du söker hos oss.

Vad ska jag välja?

Det kan ibland vara svårt att återskapa den rätta atmosfären inomhus så att växterna inte torkar ut eller ruttnar. Som du förstått så skapar våra växter massor av nya möjligheter, varför inte ställa en orkidé på skänken där hemma? Om du har djupa fönsterkarmar kan du också skapa en mysig plats till avkoppling med hjälp av kuddar och filtar som du hittar på vår textilavdelning.

Trendig formgivning

Genom att köpa din inredning hos Svenssons i Lammhult så slipper du oroa dig för att köpa något som är hopplöst ute. Med en snygg kombination av krukor i olika höjder och nivåer kan du skapa ett rum där det alltid är sommar. Om du upplever att du har kört fast, och vill ha extra hjälp till att hitta vilka saker som passar just dig och ditt hem, så hjälper vår personal dig mer än gärna. Du är alltid välkommen hos oss på Svenssons - både i butik och dygnet runt här på nätet.

Populära filtreringar

Ferm Living krukorHAY krukorSvart krukaGrön krukaVit krukaBeige krukaGrå krukaGul krukaBlå krukaKeramik krukaRosa krukaGuld krukaRöd krukaBetong krukaBergs Potter krukaDBKD krukaCloudy krukaBrun krukaStor kruka

Hur kan krukor användas som dekorativa element i hemmet?

Vilka typer av krukor passar bäst för inomhusmiljöer?

c/o Svenssons

Följ oss