FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Utekrukor

Vackra krukor som du kan plantera växter och örter i utomhus. Här hittar du utekrukor i olika storlekar och färger för att du ska hitta en som du vill pryda din trädgård med.
227 träffar
Gråsippa kruka - Aluminium sandgjuten, no. 2 Ø41 cm - Byarums bruk
Byarums bruk

Gråsippa kruka, Aluminium sandgjuten, no. 2 Ø41 cm

8 740 kr9 000 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 227
1
...
7

Krukor för utomhusbruk 

Det är väldigt rofyllt och härligt att plantera växter utomhus. Det är också där de växer bäst då det vår vara i sin naturliga miljö. Fördelen med att plantera en växt i en kruka är att den är lätt att flytta runt efter behag. Placera en vacker blomma vid dörren för att välkomna alla dina gäster eller odla färsk basilika på uteplatsen för att kunna krydda alla måltider. Hos oss på Svenssons hittar du små och stora krukor att ha utomhus.  

Vacker växtlighet 

Växter är en väldigt vacker dekoration både inomhus och utomhus. Utomhus får man en del på köpet men det är mycket blommor som inte växer vilt i det skandinaviska klimatet. Plantera alla dina favorit växter och blommor i krukor för att kunna flytta dom runt i trädgården eller in i växthuset under det kallare halvåret. Det är också perfekt för dig som bor i lägenhet att ha utekrukor. Du kan då skapa ett odlingsland med stora krukor på balkongen.  

Olika material 

Aluminium – Det är ett lätt material som fungerar lika bra inomhus som i utomhusmiljöer. Perfekt för dig som har en växt som behöver flyttas efter årstiderna. Kolla in krukorna från Byarums Bruk och SMD Design.  

Lergods – Lera är ett naturmaterial som gör sig väldigt bra utomhus. Krukorna från Bergs Potter har en obehandlad yta. Krukorna kommer därför att ändra färg med tiden och få en naturlig patina. Dessa krukor är handgjorda och varje kruka har därför sitt unika utseende.  

Vilken utekruka ska jag välja?

Vilken storlek på utekrukor bör jag välja för mina växter?

Hur kan jag kombinera utekrukor för att skapa en attraktiv utomhusmiljö?

c/o Svenssons

Följ oss