FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Balkonglådor

En balkonglåda är det perfekta för dig som gillar att omgiva dig av växtlighet och naturen. Pryd din balkong med blommor och växter för en naturkänsla liknande en trädgård.
10 träffar
Visar 10 produkter av totalt 10

Skapa din trädgård på balkongen 

En balkong är mindre än en trädgård och ger dig inte samma möjligheter för odling och plantering av växter. Balkonglådor ger dig möjligheten att utnyttja den ytan du har. Eftersom vi bor i Skandinavien är det mycket viktigt för oss att låta naturen och växtlighet ta plats i våra hem. Oavsett årstid är naturen ett viktigt element i vardagen och påverkar vårt mående positivt. Att pryda balkongen med blomlådor piggar upp och ger en mer levande känsla till ditt hem. Hos oss på Svenssons hittar du blomlådor och planteringslådor att ha utomhus.  

Ge ditt hem en känsla av naturen  

Det är en lyx med levande växter som tillför en ombonad känsla till ditt hem. Växter renar också och gör luften friskare så att du känner dig piggare. Känslan av natur och levande växter ger dig ett lugn i kroppen.  I en blomlåda på balkongen kan du plantera örter för matlagning eller blommor som prydnad. Du har stora möjligheter för din balkong. En inglasad balkong fungerar liknande ett växthus och är perfekt att odla i. Blomlådor på balkongen är både praktiska och vackra att inreda med.  

Olika balkonglådor 

har blomlådor för utomhusbruk som du enkelt kan hänga på ett räcke. Det tar lite plats och är smidiga att flytta runt efter önskemål. 

ALL tillverkar växtkärl i återvunnen och sandgjuten aluminium. Dessa blomlådor är mycket vackra och passar perfekt att placera på ett på balkongen. Om du har en växt som är lite känsligare rekommenderas det att plantera den i en planteringslåda likt denna så att du har möjlighet att flytta in den om det behövs.  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer