FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Balkongbord

Ett balkongbord ger dig möjligheten att utnyttja varje liten del. Hos oss hittar du balkongbord med olika funktioner och modeller från välkända varumärken.
133 träffar
Jack outdoor sidobord teak - 54x54 cm - Ethnicraft
Ethnicraft

Jack outdoor sidobord teak, 54x54 cm

3 899 kr
På väg till oss
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 133
1
...
4

Balkongbord för alla lägenheter 

Om du bor i en lägenhet har du oftast en mindre yta att arbeta med och måste tänka igenom din inredning noggrant. Att möblera en liten yta kan kännas svårt men det är viktigt att ha en plan för att utnyttja varje del på bästa sätt. Ett litet bord är ett måste till balkongen för soliga och varma dagar.  

Hos oss på Svensson hittar du bord för balkongen i alla storlekar och modeller för att just du ska hitta ett som passar perfekt för ditt hem. 

Pryd din balkong med ett snyggt utomhusbord 

Alla har olika stora balkonger och därmed olika möjligheter att inreda. Det viktiga med alla utemöbler är att det är tåliga för alla väder. Storlek och färg är sedan upp till dig. Fermob har hängande balkongbord. De är tillverkade i stål för att vara så tåliga som möjligt. Borden kommer i en rad olika glada färger. Borden är fällbart och gör att det inte tar onödig plats när du inte använder det. En snygg detalj är den inbyggda blomlådan som ger dig möjlighet att pryda balkongen med fina växter, vad kan man mer önska.  

Muuto har runda balkongbord och större balkongbord också i stål för att tåla alla typer av utomhusmiljöer.  Borden är lackerade i jordnära färger och har rena och eleganta former. Införskaffa dig ett balkongbord idag för att ge din balkong en ombonad känsla. Perfekt för alla fikastunder i det soliga vädret. 

Vilket är det populäraste ballkongbordet?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer