FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Utemöbler/Balkongmöbler

Balkongmöbler

Gör din balkong hemtrevlig med fina, tåliga designmöbler som skapar en hemtrevlig miljö. Här hittar du allting du behöver för en mysig balkong.
BalkongbordBalkonglådorBalkongsoffa
561 träffar
Palissad växtkärl - aluminium - Byarums bruk
Byarums bruk

Palissad växtkärl, aluminium

2 520 kr2 660 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 561
1
...
16

Gör balkongen hemtrevlig

När våren kommer och solen börjar titta fram kryper det i kroppen att börja göra i ordning balkongen eller uteplatsen. På Svenssons har vi allting du behöver för att göra din balkong hemtrevlig. Det finns en hel del balkongmöbler att välja mellan, både för stora och små balkonger. Om du redan har möbler för balkongen har vi även allting som behövs utöver det för att göra balkongen vår- och sommarfin.

Tåliga och fina tillbehör för din balkong

Oavsett om din balkong är inglasad eller inte är det viktigt att dina balkongmöbler har bra hållbarhet och håller sig fina. Därför är det viktigt att välja möbler som är anpassade för att ha just utomhus. Har du möjlighet att skydda balkongmöblerna från solljus och nederbörd kan du köpa möbler i trä, medan någonting i plast är bättre ifall du inte har möjlighet att skydda möblerna.

Våra mest populära varumärken inom balkongmöbler

På Svenssons hittar du balkongmöbler från flera kända varumärken. Nedan ser du några av våra mest populära varumärken inom balkongmöbler.

Välj rätt balkongmöbler för din balkong

Oavsett om du har en stor eller liten balkong hittar du ett brett sortiment av balkongmöbler att välja mellan. Fundera över vilket material du vill ha på dina balkongmöbler och även vad som kommer att hålla bäst på just din balkong. Fundera också på om balkongen kommer att användas för att äta middag med större sällskap, eller om du helst bara tar morgonkaffet på balkongen i en mysig fåtölj. Tänk också på vad du vill plantera på balkongen. Har du inte så mycket plats på balkongen kan en balkonglåda passa bra för att slippa ta upp plats på balkonggolvet, men om du har mycket tom yta du vill fylla kan en plant box från Ferm Living passa bättre för dina blommor. När du har dessa saker klart för dig blir det lättare att hitta rätt för dig.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer