FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Balkongsoffa

För att kunna nyttja balkongen till max är det viktigt att ha snygga och funktionella möbler. Här hittar du balkongsoffor som både är snygga och bekväma.
27 träffar
Byarum soffa - furu brun lasyr, svart stativ, 155 cm - Byarums bruk
Byarums bruk

Byarum soffa, furu brun lasyr, svart stativ, 155 cm

5 389 kr6 340 kr
Fåtal i lager
Cyber Monday
Visar 27 produkter av totalt 27

Införskaffa en soffa till din balkong 

När du letar efter möbler till din balkong finns det en hel del olika typer av alternativ att välja mellan. Det är viktigt att välja sina möbler med omsorg och eftertanke. Alla har olika stora balkonger och därmed olika mycket yta att jobba med. Soffa är en möbel som tar ganska mycket plats men ger många sittplatser. Oavsett vart du bor eller hur mycket yta du har tror vi att du kommer att hitta den perfekta balkongsoffan här. Förbered dig inför våren och sommaren alla sköna dagar och införskaffa dig en soffa till balkongen och kanske ett passande . För alla fikastunder eller bara lite egen tid med en härlig bok. Hos oss på Svenssons hittar du ett urval av utesoffor i olika stilar, storlekar och material för att just du ska hitta en du älskar.  

Olika typer av utomhussoffor 

När det kommer till att välja rätt soffa att ha på balkongen finns det några speciella saker att tänka på. Hur mycket yta och plats har du att använda. Är det en inglasad balkong eller ej. En inglasad balkong kommer att ge mer skydd till soffan och tillåter den att stå ute året om utan att täckas över. Utesoffor i metall är tåliga mot regn och vind. Självklart är det alltid viktigt att ge lite extra kärlek till sina utomhusmöbler för att de ska hålla så länge som möjligt. En balkongsoffa i trä är något känsligare för väder men otroligt snygg. Trä som ska stå utomhus måste behandlas för att inte förstöras av vatten och fukt. Men förutom material och storlek är det viktigt att soffan har mycket hög komfort. Vi förstår att man vill inreda sin balkong med möbler som har hög komfort och snygg design. Här hittar du otroligt sköna och mycket snygga balkongsoffor från välkända varumärken för att du ska hitta en ny favoritmöbel till balkongen.  

Populära tillverkare 

  •  
  •  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer