FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Frukostskålar

Praktiska små skålar med många olika användningsområden. Komplettera servisen med nya vackra frukostskålar från välkända märken.
363 träffar
Italian Ice Cup dessertskål - Rostfritt stål - HAY
HAY

Italian Ice Cup dessertskål, Rostfritt stål

229 kr319 kr
På väg till oss
Freckle skål 60 cl - Beige - Scandi Living
Scandi Living

Freckle skål 60 cl, Beige

104 kr149 kr
I webblager
Textilvecka
Visar 36 produkter av totalt 363
1
...
11

Frukostskålar - en perfekt skål för alla tillfällen 

Små vackra skålar kommer alltid till användning oavsett tillfälle. Funkar perfekt som frukostskålar till yoghurt och flingor men kan också användas som soppskålar samt efterrättsskålar. Här hittar du vackra små skålar från välkända märken så att just du ska kunna hitta några som sätter guldkant på vardagen. Matcha och mixa bland olika kollektioner och designer. Vi har frukostskålar från varumärken som Iittala, Design House Stockholm, Marimekko och Scandi Living.  

Matcha din servis 

Genom att matcha tallrikar, muggar och koppar och skålar för att få en komplett dukning. Ett matchande porslin och servis sätter guldkant på alla måltider. Ta ett steg till och matcha porslin och servis med bordstabletter, glasunderlägg, servetter eller en duk. Oavsett tillfälle hittar du här ett stort utbud av olika kollektioner med porslin och servis för att just du ska hitta din favorit. Några kända och populära kollektioner du kan hitta här är:  

c/o Svenssons

Följ oss