FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Frukostskålar

Praktiska små skålar med många olika användningsområden. Komplettera servisen med nya vackra frukostskålar från välkända märken.
170 träffar
Poppy skål Ø11 cm - Röd - Byon
Byon

Poppy skål Ø11 cm, Röd

149 kr
I webblager
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 170
1
...
5

Frukostskålar - en perfekt skål för alla tillfällen 

Små vackra skålar kommer alltid till användning oavsett tillfälle. Funkar perfekt som frukostskålar till yoghurt och flingor men kan också användas som soppskålar samt efterrättsskålar. Här hittar du vackra små skålar från välkända märken så att just du ska kunna hitta några som sätter guldkant på vardagen. Matcha och mixa bland olika kollektioner och designer. Vi har frukostskålar från varumärken som Iittala, Design House Stockholm, Marimekko och Scandi Living.  

Matcha din servis 

Genom att matcha tallrikar, muggar och koppar och skålar för att få en komplett dukning. Ett matchande porslin och servis sätter guldkant på alla måltider. Ta ett steg till och matcha porslin och servis med bordstabletter, glasunderlägg, servetter eller en duk. Oavsett tillfälle hittar du här ett stort utbud av olika kollektioner med porslin och servis för att just du ska hitta din favorit. Några kända och populära kollektioner du kan hitta här är:  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer