FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Servetter

Färdigställ din middagsdukning med vackra servetter. Här hittar du servetter för alla stilar och tillfällen!
113 träffar
Cooee Leaf servett 33x33 cm 20-pack - Sand - Cooee Design
Cooee Design

Cooee Leaf servett 33x33 cm 20-pack, Sand

51 kr60 kr
Beställningsvara
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 113
1
...
4

Servetter för alla tillfällen

Servetter är det sista steget för att ta din dukning ett steg längre. Det är också ett lätt sätt att byta ut hela utseendet på dukningen på ett billigt och enkelt sätt. Servetter hjälper dig att skapa rätt stämning för tillfället. Det går även bra att byta ut servetterna för olika högtider.

Våra mest populära varumärken inom servetter

Marimekkohar servetter i vackra mönster och färger som livar upp din dukning. Välj deras mest färgglada motiv ifall du har enkla tallrikar eller en mer neutral variant med lugnare färgtoner ifall du redan har mycket färg i dukningen. Iittalaär ett annat varumärke som erbjuder vackra mönster i vackra färger. Är du ute efter moderna, stilrena och lugna designer rekommenderar vi Cooee Design.

Vik dina servetter för en vacker dukning

Ta din dukning till nästa nivå genom att vika dina servetter i fina former. Vik dina kvadratiska servetter till en enkel, stilren form, eller experimentera fritt för att hitta nya sätt att överraska dina gäster. Att vika servetterna kräver lite övning och kreativitet, men är en vacker detalj som garanterat kommer att uppskattas av dina gäster.

Bevara dina servetter

Servetter är inte bara praktiska när de används, utan kan också användas som en inredningsdetalj och hur du bevarar dem varierar. Ett servettställ eller servetthållare är praktiskt om du vill ha servetterna nära till hands, och är dessutom en snygg detalj att ha framme på köksbordet.

Vilket material på servetter ska jag använda?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer