FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Servettringar & Servettställ

Servettringar och servettställ är pricken över i:et på dukningen. Här hittar du vackra servettringar och servettställ för att ta middagsbjudningarna till nästa nivå.
28 träffar
Vasa servettring 4-pack - Silver - Himla
Himla

Vasa servettring 4-pack, Silver

299 kr399 kr
I webblager
Kampanj
Visar 28 produkter av totalt 28

Vacker dukning lyfter middagen 

Middagsbjudningar med vänner och familj är alltid trevligt. Förutom maten är dukningen en stor del av detta. Genom att lägga ner lite extra tid på dukningen kan du få dina gäster imponerade och känna sig riktigt välkomna. Servettringar och servettställ binder ihop dukningen samt fungerar som en extra dekoration. Hos oss hittar du servettringar och servettställ från välkända märken för att piffa upp alla måltider.  

Servettringar och servetthållare till bordet 

Servettringar och servetthållare är praktiska men vackra dekorationer till dukningen. Servettringar placerar du runt enskilda servetter medans servettställ används för att förvara flera servetter på bordet. Att duka med en separat servett för varje person ger en lyxig känsla och visar att du har lagt ner tid och eftertanke på din dukning. Det är samtidigt alltid praktiskt att ha ett servettställ på bordet så att gästerna själva kan räcka sig efter en servett vid behov. Matcha servettringarna med bestickeller gå för en rolig design eller färg för att ge ett spännande intryck till dukningen. Vi har servettringar och servettställ i allt från rostfritt stål till återvunnet papper för att just du ska hitta de som lyfter din dukning.  

Hur många servettringar ska jag ha?

c/o Svenssons

Följ oss