FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Kök & Servering/Serveringstillbehör/Servetter & Servettringar

Servetter & Servettringar

Servetter och servettringar är praktiska och dekorativa detaljer till dukningen. Här hittar du spännande och vackra element för att ge det lilla extra till alla måltider.
ServetterTygservetterLinneservetterServettringar & Servetsställ
202 träffar
Trace servett 33x33 cm 20-pack - Taupe-sand - Scandi Essentials
Scandi Essentials

Trace servett 33x33 cm 20-pack, Taupe-sand

34 kr49 kr
I lager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 202
1
...
6

Servetter & Servettringar 

Servetter och servettringar är dekorativa detaljer till dukningen. Det lyfter en vanlig middag och ger det lilla extra. Passar utmärkt till alla tillfällen när du vill sätta guldkant på måltiden. De kommer i en rad olika färger och former för att just du ska hitta de dukningsdetaljerna du tycker om. Matcha med , , , och annan bordsdekoration för att skapa en helhet och röd tråd genom hela dukningen. Hos oss på Svenssons hittar du vackra och nödvändiga servetter och servettringar från välkända märken.  

Praktisk dukning 

Servetter är en praktisk dukningsdetalj som behövs vid varje måltid. Det är lätt hänt att det blir spill och då är det bra att ha en servett nära till hands när olyckan är framme. Det ger även dimension och struktur till bordet. Här hittar du och för att skapa en hemtrevlig och välkomnande känsla till alla middagsbjudningar och finare tillfällen. Servettringar är ett fint komplement till de vackra servetterna. Det är ett spännande element till dukningen. Ett par servettringar kan lätt hjälpa till att höja stämningen och få det att se ut som att du lagt ner mycket energi och tid på dukningen. Det uppskattas mycket av gästerna som kommer att ha en fint vikt servett vid sidan av tallriken. Här hittar du servetter i alla dess olika färger och mönster. Matcha med snygga servettringar i exempelvis silver, mässing eller rostfritt stål.   

Populära varumärken 

  •  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer