FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Kök & Servering/Serveringstillbehör/Servetter & Servettringar

Servetter & Servettringar

Servetter och servettringar är praktiska och dekorativa detaljer till dukningen. Här hittar du spännande och vackra element för att ge det lilla extra till alla måltider.
ServetterTygservetterLinneservetterServettringar & Servetsställ
207 träffar
Unikko servett 33x33 cm 20-pack - White-silver - Marimekko
Marimekko

Unikko servett 33x33 cm 20-pack, White-silver

69 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 207
1
...
6

Servetter & Servettringar 

Servetter och servettringar är dekorativa detaljer till dukningen. Det lyfter en vanlig middag och ger det lilla extra. Passar utmärkt till alla tillfällen när du vill sätta guldkant på måltiden. De kommer i en rad olika färger och former för att just du ska hitta de dukningsdetaljerna du tycker om. Matcha med bestick, porslin och servis, duk, bordstabletteroch annan bordsdekoration för att skapa en helhet och röd tråd genom hela dukningen. Hos oss på Svenssons hittar du vackra och nödvändiga servetter och servettringar från välkända märken.  

Praktisk dukning 

Servetter är en praktisk dukningsdetalj som behövs vid varje måltid. Det är lätt hänt att det blir spill och då är det bra att ha en servett nära till hands när olyckan är framme. Det ger även dimension och struktur till bordet. Här hittar du linneservetter och tygservetter för att skapa en hemtrevlig och välkomnande känsla till alla middagsbjudningar och finare tillfällen. Servettringar är ett fint komplement till de vackra servetterna. Det är ett spännande element till dukningen. Ett par servettringar kan lätt hjälpa till att höja stämningen och få det att se ut som att du lagt ner mycket energi och tid på dukningen. Det uppskattas mycket av gästerna som kommer att ha en fint vikt servett vid sidan av tallriken. Här hittar du servetter i alla dess olika färger och mönster. Matcha med snygga servettringar i exempelvis silver, mässing eller rostfritt stål.   

Populära varumärken 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer