FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Linneservetter

Vackra linneservetter som sätter guldkant på alla dukningar. Här hittar du linneservetter i olika färger och mönster från välkända märken.
55 träffar
Clean linneservetter 45x45 cm 4-pack - Greige - Scandi Living
Scandi Living

Clean linneservetter 45x45 cm 4-pack, Greige

287 kr359 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 55
12

Linneservetter – en snygg detalj till dukningen 

Servetter är ett måste till alla middagar och fester. Om det händer en olycka eller någon spiller ska det finnas nära till hands så att man lätt kan städa upp. Förutom att det är en mycket praktisk komponent är det samtidigt en vacker del av dukningen. Kombinera granna linneservetter men snygga servettringar för en komplett dukning. Eller varför inte en matchande duk. Hos oss på Svenssons hittar du linneservetter i många olika färger och mönster för att just du ska hitta några som kan pryda ditt bord vid alla tillfällen.  

Lin som material 

Linne är ett växtbaserat material som tillverkas av lin. Linne har förmågan att suga upp vatten väldigt väl och är därför ett utmärkt val av material på servetter. Det kan tvättas i maskin och blir allt tåligare med åren tack vare slitstarka fibrer i materialet. Antingen kan du låta de lufttorka efter tvätt för att behålla det veckade och texturerade materialet som är mycket charmigt. Eller kan du stryka och mangla servetterna för att få en glansig och slät yta, helt upp till dina egna preferenser. Lin är ett miljövänligare material än exempelvis bomull och är därför värt att investera i. Det blir hållbarare och mer ekonomiskt i längden att köpa antingen linneservetter eller tygservetter då det går att återanvända istället för att alltid köpa nya pappersservetter. Samtidigt ger du en extra tanke till miljön.   

Några varumärken du hittar här 

Hur tvättar jag linnematerial?

c/o Svenssons

Följ oss