FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Bordstabletter

Vackra bordstabletter för att skapa dimension i en vacker dukning. Här hittar du bordstabletter i alla dess färger och former för att just du ska hitta några som faller dig i smaken.
350 träffar
Curve Nupo bordstablett - sand - LIND DNA
LIND DNA

Curve Nupo bordstablett, sand

159 kr219 kr
I webblager
Leksand bordstablett - vit - Klippan Yllefabrik
Klippan Yllefabrik

Leksand bordstablett, vit

112 kr125 kr
I webblager
Textilvecka
Visar 36 produkter av totalt 350
1
...
10

Bordstabletter för alla dukningar 

För dig som letar efter det lilla extra för att kunna uppnå en vacker bordsdukning är bordstabletter ett måste. Det skyddar dessutom ditt vackra matbord från märken och spill. Superenkelt att endast torka av bordstabletterna mellan måltiderna. I vårt stora utbud hittar du bordstabletter för alla hem och behov. De är en dekoration samtidigt som det är en praktisk detalj, det behöver inte bara vare det ena eller det andra. Hos oss på Svenssons hittar du bordstabletter i alla olika färger och mönster för att du ska hitta de som passar ditt hem bäst.  

Variera dukningen 

Bordstabletter har mer än en benämnelse. Bordsunderlägg och tallriksunderlägg är två av dem. I samma kategori har vi glasunderlägg som är små bordstabletter för glas. Det är roligt att kunna matcha och mixa dessa för att få en vacker och härlig dukning. Med hjälp av bordstabletter kan du addera en känsla av förnyelse i din dukning. Anpassa och ändra färgerna efter säsong och högtid för att skapa rätt stämning och atmosfär. Det ger en ombonad och välkomnande känsla till ditt hem oavsett tillfälle eller måltid. Några av våra mest omtycka bordstabletter kommer från LIND DNA, Lexingtonoch Dixie. Välj bland bordstabletter i läder, jute eller kanske naturgummi. Oavsett vilken typ av bordstablett du letar efter är vi säkra på att du kommer att kunna hitta en ny favorit här.  

Populära filtreringar

Rund bordstablettRöda bordstabletterBordstablett guldSvarta bordstabletterGröna bordstabletterVita bordstabletterBeige bordstablettBlå bordstabletterBordstablett juteBordstablett linneBordstabletter läderOvala bordstabletterBordstablett bambuGrå bordstablettMarimekko bordstabletter

c/o Svenssons

Följ oss