FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Bordsunderlägg

Skydda ditt bord mot fläckar och spill med fina bordsunderlägg. Det är en praktisk men samtidigt en vacker detalj till dukningen.
BordstabletterGlasunderläggGrytunderlägg
579 träffar
Monstera Leaf Nupo bordstablett L - Burned curry - LIND DNA
LIND DNA

Monstera Leaf Nupo bordstablett L, Burned curry

249 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 579
1
...
17

Vacker och praktisk dukning 

Bordsunderlägg även kallat bordstabletter är en vacker och praktisk detalj till dukningen. Det skyddar bordet från märken och spill samtidigt som det ger det lilla extra till dukningen. Många bord speciellt träbord har lätt för att dra åt sig vätska om man inte behandlar bordsskivan rätt. Tallrikaroch glassom ofta blir stående kan lämna fula märken som är svårt att få bort. Bordstabletter är därför en enkel åtgärd att ta till för att undvika detta. Hos oss hittar du snygga bordstabletter för att göra dukningen komplett.  

Bordsunderlägg ger det lilla extra till dukningen 

Att ha bordsunderlägg under en fin porslin och servis är mycket snyggt och vackert. Det är ett enkelt sätt att få inte lite extra färg och mönster i dukningen. Vi har ett stort utbud av bordstabletter i olika färger och former för att du ska hitta några du älskar. Det går utmärkt att blanda liknande underlägg i olika färger för att skapa en lekfull känsla på dukningen. Investera i några bordsunderlägg som endast är för högtidligare tillfällen och använd ett annat set till vardags. Matcha tallriksunderlägg med glasunderläggför att få en enhetlig känsla. Byt ut färgerna med årstiderna och högtiderna. Mörka naturnära färger är perfekt till hösten medans ett par röda pryder bordet snyggt runt juletider.  

Vilket är det tåligaste materialet på bordsunderlägg?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer