FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Grytunderlägg

Är du ute efter ett snyggt och funktionellt grytunderlägg så kommer du att garanterat hitta det här. Vi har grytunderlägg i alla färger och former för att du ska hitta ett som livar upp i ditt kök.
51 träffar
Solstickan grytunderlägg Ø19 cm - Svart - Solstickan Design
Solstickan Design

Solstickan grytunderlägg Ø19 cm, Svart

299 kr
I webblager
Little My grytunderlägg Ø21 cm - Orange-gul - Klippan Yllefabrik
Klippan Yllefabrik

Little My grytunderlägg Ø21 cm, Orange-gul

162 kr180 kr
I webblager
Textilvecka
Visar 36 produkter av totalt 51
12

Grytunderlägg - praktisk och dekorativt 

Grytunderlägg är en praktiskt och dekorativ detalj till köket. Det är behändigt att kunna ställa ifrån sig den varma grytan eller stekpannan och samtidigt skydda underlaget från värmen. Brännmärken på ytor är omöjligt att få bort och därför är det väldigt viktigt att använda sig av grytunderlägg för att undvika det. Hitta ett dekorativt grytunderlägg som gör sig fint i ditt kök för att höja matglädjen. Hos oss på Svensson hittar du grytunderlägg från välkända varumärken.  

Olika material på grytunderlägg 

Grytunderlägg finns i en rad olika material och former. Det dom alla har gemensamt är såklart att de ska klara av hög värme. Här hittar du grytunderlägg i bland annat kork, mässing, järn och filt. Alla grytunderläggen har sin egen unika och snygga design för att du ska hitta ett som passar i ditt hem. Ett snyggt grytunderlag blir en extra detalj till dukningen under alla måltider. Matcha med resterande bordsdekorationer för att få en helhet på dukningen.

Vilket materialet tål mest värme?

c/o Svenssons

Följ oss