FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Grytunderlägg

Är du ute efter ett snyggt och funktionellt grytunderlägg så kommer du att garanterat hitta det här. Vi har grytunderlägg i alla färger och former för att du ska hitta ett som livar upp i ditt kök.
57 träffar
Hexagon grytunderlägg - Chardonnay - Zone Denmark
Zone Denmark

Hexagon grytunderlägg, Chardonnay

96 kr109 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 57
12

Grytunderlägg - praktisk och dekorativt 

Grytunderlägg är en praktiskt och dekorativ detalj till köket. Det är behändigt att kunna ställa ifrån sig den varma grytan eller stekpannan och samtidigt skydda underlaget från värmen. Brännmärken på ytor är omöjligt att få bort och därför är det väldigt viktigt att använda sig av grytunderlägg för att undvika det. Hitta ett dekorativt grytunderlägg som gör sig fint i ditt kök för att höja matglädjen. Hos oss på Svensson hittar du grytunderlägg från välkända varumärken.  

Olika material på grytunderlägg 

Grytunderlägg finns i en rad olika material och former. Det dom alla har gemensamt är såklart att de ska klara av hög värme. Här hittar du grytunderlägg i bland annat kork, mässing, järn och filt. Alla grytunderläggen har sin egen unika och snygga design för att du ska hitta ett som passar i ditt hem. Ett snyggt grytunderlag blir en extra detalj till dukningen under alla måltider. Matcha med resterande bordsdekorationer för att få en helhet på dukningen.

Vilket materialet tål mest värme?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer