FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Glasunderlägg

Med glasunderlägg kan du skydda bordet från fläckar och spill. Här hittar du bordsunderlägg i olika färger och former för att du ska hitta en favorit att servera alla drinkar på.
180 träffar
Nupo glasunderlägg circle - Burned curry - LIND DNA
LIND DNA

Nupo glasunderlägg circle, Burned curry

49 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 180
1
...
5

Skydda bordet från spill 

Bord kan ofta vara känsliga för fukt och spill. Det är därför viktigt att du tar hand om det med omsorg. Glasunderlägg underlättar i vardagen och ser till att bordet inte tar skada i onödan. Glas underlägg funkar perfekt på vardagsrumsbordet där du kanske sällan har en dukeller liknande. Samtidigt som det skyddar kan du få in färg och form till bordet som fångar den rätta känslan. Det är en fin detalj till dukningen vid alla tillfällen. Hos oss på Svenssons hittar du glasunderlägg i bland annat metall, plast och naturmaterial. Allt för att du ska hitta några du gillar.  

Glasunderlägg i olika material 

Glasunderlägg i spegelglas ger dimension till dukningen. Det är modernt och stilrent men fångar direkt ögas uppmärksamhet.Classic Collection har underlägg med spegelglas och förnicklad mässing. Om du letar efter underlägg som är enkla att torka av har LIND DNA glasunderlägg i återvunnet läder och gummi. Förutom detta har vi glasunderlägg i papper, metall, silikon och naturmaterial. Fundera över vad du vill att underlägen ska tillföra för känsla till dukningen. Lek med material och färger för att få en vacker och intressant dukning.  

Vilket glasunderlägg ska jag väljs till vilket glas?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer