FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Fruktskålar

Fruktskålar är praktisk och vacker inredning, Förvara fräsch frukt i en dekorativ skål och ge liv och färg till köket eller matsalen.
56 träffar
Valley skål XL - Nature - MUUBS
MUUBS

Valley skål XL, Nature

1 050 kr
På väg till oss
Ariel skål - 29x33 cm - Byon
Byon

Ariel skål, 29x33 cm

659 kr799 kr
Fåtal i webblager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 56
12

Dekorera med färg 

En fruktskål är ett perfekt alternativ om du gillar att förvara fräsch frukt framme. Det ger en extra dekorativ detalj till köket eller matsalen. Frukten i sig fungerar också som inredning och ger en extra färgklick till rummet. Liknande växter är frukt en levande dekoration som kan pryda alla rum. Hos oss hittar du fruktskålar i allt från metall till keramik och plast. Allt för att du ska hitta en som passar i ditt hem.  

Fruktskålar i olika färger och former 

Fruktskålar är dekorativa inredningsdetaljer för alla hem. Fruktskålarna kommer i alla mönster och former och fungerar lite som ett konstverk, speciellt när du fyller den med färgglad frukt. Hos oss hittar du enkla och stilrena fruktskålar men också nytänkande och vackra för att just du ska hitta en du älskar. Självklart funkar skålarna lika bra till att använda som förvaring för andra småprylar om du hellre vill det.  

Den perfekta fruktskålen

Fruktskålar är oftast stora och luftiga för att frukten ska hålla sig fräsch. Luften hindrar fukt att bildas i skålen och ser till att frukten inte blir dålig fort. Välj en skål som du tycker är vacker och uppfyller de behov du har. Populära fruktskålar:  

Vilken fruktskål ska jag välja?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer