FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Fruktskålar

Fruktskålar är praktisk och vacker inredning, Förvara fräsch frukt i en dekorativ skål och ge liv och färg till köket eller matsalen.
6 träffar
Alessi trådkorg - Ø22 cm - Alessi
Alessi

Alessi trådkorg, Ø22 cm

1 200 kr1 599 kr
I webblager
Visar 6 produkter av totalt 6

Dekorera med färg 

En fruktskål är ett perfekt alternativ om du gillar att förvara fräsch frukt framme. Det ger en extra dekorativ detalj till köket eller matsalen. Frukten i sig fungerar också som inredning och ger en extra färgklick till rummet. Liknande växter är frukt en levande dekoration som kan pryda alla rum. Hos oss hittar du fruktskålar i allt från metall till keramik och plast. Allt för att du ska hitta en som passar i ditt hem.  

Fruktskålar i olika färger och former 

Fruktskålar är dekorativa inredningsdetaljer för alla hem. Fruktskålarna kommer i alla mönster och former och fungerar lite som ett konstverk, speciellt när du fyller den med färgglad frukt. Hos oss hittar du enkla och stilrena fruktskålar men också nytänkande och vackra för att just du ska hitta en du älskar. Självklart funkar skålarna lika bra till att använda som förvaring för andra småprylar om du hellre vill det.  

Den perfekta fruktskålen

Fruktskålar är oftast stora och luftiga för att frukten ska hålla sig fräsch. Luften hindrar fukt att bildas i skålen och ser till att frukten inte blir dålig fort. Välj en skål som du tycker är vacker och uppfyller de behov du har. Populära fruktskålar:  

Vilken fruktskål ska jag välja?

Varför bör man ha en fruktskål i hemmet?

Hur ska man rengöra en fruktskål?

c/o Svenssons

Följ oss