FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Sockerskålar

En skål med socker på bordet eller i köket är alltid bra att ha nära till hands. Här hittar du vackra och dekorativa sockerskålar från välkända varumärken.
25 träffar
Bernadotte sockerskål med sked - Rostfritt stål - Georg Jensen
Georg Jensen

Bernadotte sockerskål med sked, Rostfritt stål

786 kr999 kr
På väg till oss
Kampanj
Visar 25 produkter av totalt 25

En dekorativ sockerskål 

Sockerskålar är små skålar som passar perfekt till förvaring och servering av socker. Socker har en rad olika användningsområden som bland annat till bakning. Att ha en funktionell sockerskål i köket eller på köksbordet är smidigt och dekorativt. En sockerskål med lock är det ultimata om du vill att sockret ska hålla sig fräscht länge och undvika att det stelnar. Oavsett vilken typ av skål du söker är vi säkra på att du kommer att kunna hitta den hos oss på Svenssons. Leta bland ett urval med små dekorativa sockerskålar i olika färger, former och material.  

Behållare för socker 

En sockerskål kommer bra till användning vid flera olika tillfällen. Några tillställningar där sockerskålen gör sig utmärkt på bordet är runt juletider när det äts mycket gröt eller till pannkaksfrukosten. Även till te och kaffe kan det behövas så se till att ha sockerskålen framme när det är dags för fika. Matcha sockerskålen med resterande porslin och servis för att få en helhet på dukning vid alla tillfällen. Blue Fluted Mega är en populär och mycket omtyckt serie från Royal Copenhagen. Där hittar du matchande muggar och koppar, tallrikaroch sockerskålar för att du ska ha en komplett servis för alla fikastunder. Det är bara en av de många vackra sockerskålarna du kan hitta här. Kika runt lite så är vi säkra på att du kommer att hitta en ny favorit.  

Populära varumärken 

c/o Svenssons

Följ oss