FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Sockerskålar

En skål med socker på bordet eller i köket är alltid bra att ha nära till hands. Här hittar du vackra och dekorativa sockerskålar från välkända varumärken.
22 träffar
Flow syltburk med sked - Gulspräcklig - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Flow syltburk med sked, Gulspräcklig

285 kr
I webblager
Geo sockerskål - mint-frost - Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Geo sockerskål, mint-frost

131 kr155 kr
Fåtal i webblager
Designfynd
Visar 22 produkter av totalt 22

En dekorativ sockerskål 

Sockerskålar är små skålar som passar perfekt till förvaring och servering av socker. Socker har en rad olika användningsområden som bland annat till bakning. Att ha en funktionell sockerskål i köket eller på köksbordet är smidigt och dekorativt. En sockerskål med lock är det ultimata om du vill att sockret ska hålla sig fräscht länge och undvika att det stelnar. Oavsett vilken typ av skål du söker är vi säkra på att du kommer att kunna hitta den hos oss på Svenssons. Leta bland ett urval med små dekorativa sockerskålar i olika färger, former och material.  

Behållare för socker 

En sockerskål kommer bra till användning vid flera olika tillfällen. Några tillställningar där sockerskålen gör sig utmärkt på bordet är runt juletider när det äts mycket gröt eller till pannkaksfrukosten. Även till te och kaffe kan det behövas så se till att ha sockerskålen framme när det är dags för fika. Matcha sockerskålen med resterande porslin och servis för att få en helhet på dukning vid alla tillfällen. Blue Fluted Mega är en populär och mycket omtyckt serie från Royal Copenhagen. Där hittar du matchande muggar och koppar, tallrikaroch sockerskålar för att du ska ha en komplett servis för alla fikastunder. Det är bara en av de många vackra sockerskålarna du kan hitta här. Kika runt lite så är vi säkra på att du kommer att hitta en ny favorit.  

Populära varumärken 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer