FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Kök & Servering/Porslin & Servis

Porslin & Servis

Skapa en festlig och glad känsla med fint porslin i alla dess färger och former. Hos oss hittar du porslin och servis från välkända varumärken för alla dagar och tillställningar.
TallrikarServiser & StartsetSkålar & FatMuggar & KopparKannor & Karaffer
1967 träffar
Unikko mugg 25 cl - Vit-beige - Marimekko
Marimekko

Unikko mugg 25 cl, Vit-beige

144 kr240 kr
I lager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 1967
12
...
55

Porslin för alla tillfällen  

Ett fint porslin sätter pricken över i:et på din dukning. Det är extra kul att ha en middagsbjudning med ett fint servis-set att servera maten på till sina nära och kära. Eftersom vi spenderar så mycket tid i köket kan ett härligt set med tallrikar eller koppar liva upp vardagen. Matlagningen kommer att bli roligare och mer inspirerande när du har lagt ner lite extra arbete på en fin dukning.  

Hos oss hittar du serviser, porslin, , ,ALL, glas och allt annat du kan tänka dig för att sätta en guldkant på din vardag.  

Porslin i alla dess former och färger 

Porslin och servis är ett samlingsnamn för alla de olika komponenter som behövs för att skapa en fin dukning. och är bara några få av dom. Vi har porslin i olika mönster och med konst. Porslin i olika former, färger och så mycket mer. , , och är några andra favoriter bland porslin och servis och det hittar du självklart här hos oss. Anledningen till att vi har ett så stort utbud med olika designer är för att just du ska hitta något som passar din personlighet och ditt hem.  

Populära märken på porslin och servis 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer