FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Trähyllor

En liten hylla eller ett stort hyllsystem är praktisk förvaring som ger dig mycket yta i ditt hem samtidigt som du får en display för vackra inredningsdetaljer. Skapa en trivsam och organiserad känsla med en trähylla.
470 träffar
String Pocket valnöt-svart - valnöt-svart - String
String

String Pocket valnöt-svart, valnöt-svart

1 495 kr
I webblager
Kona bänk - Dark Stained oak veneer - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Kona bänk, Dark Stained oak veneer

7 809 kr
Beställningsvara
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 470
1
...
14

Stora och små trähyllor 

Alla har olika behov och önskningar i sitt hem. Har du en stor yta som behöver fyllas ut är ett snyggt hyllsystem eller flera små hyllor i trä en perfekt möbel med smarta funktioner. Kanske behöver du en avlastningsyta för alla dina favoritböcker eller skapa en display för dina mest omtycka inredningsdetaljer.  

En hylla i trä ger en varm känsla till ditt hem och hos oss på Svenssons hittar du hyllor i alla dess träslag och storlekar.  

Förvaring och utsmyckning kombinerat i ett 

Det kan kännas svårt att hitta rätt hylla för ditt hem. Hyllor och hyllsystem har en praktisk funktion men fungerar också för att främja det dekorativa i ditt hem. Oavsett vad för typ av hylla du är ute efter har vi trähyllor för badrum, kök, sovrum eller vardagsrum.  

Karl Andersson & Söner har rymliga hyllor med stora möjligheter för förvaring och dekoration. Det många hyllplanen och indelningarna ger dig möjlighet att vara kreativ i din inredning. Avse en del för förvaring och organisation och utsmycka resterande utrymme med vackra blommor eller ljus för att skapa en hemtrevlig känsla. Har du en liten yta och behöver ta vara på varje liten del har Källemo enkla, nätta vägghyllor med många hyllplan i färgglada färger som är perfekt som bokhylla. Vill du få in en känsla av naturen i ditt hem har Ethnicraft NV hyllor i oljad ek. Förvaringshyllorna finns i två olika storlekar. 

Vilken hylla ska jag välja?

Vilka fördelar har trähyllor jämfört med andra material?

Vilka olika designalternativ finns det när det gäller trähyllor?

c/o Svenssons

Följ oss