FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Rum/Hall

Hall

2144 träffar sorterat på
Flowerpot portable bordslampa VP9 - grå-beige - &Tradition
&Tradition

Flowerpot portable bordslampa VP9, grå-beige

1 643 kr2 080 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 2144
1
...
60

Din destination för att skapa en välkomnande hall!

En välorganiserad hall är nyckeln till ett snyggt och funktionellt hem. Hos Svenssons erbjuder vi ett brett utbud av hyllor, speglar, byråer och mattor som kan förvandla din hall till en praktisk och stilren entré. Oavsett om du behöver förvara dina skor, hänga upp jackor eller lägga nycklarna på en säker plats, har vi lösningarna för dig.

Hyllor - Maximera förvaringsutrymmet i din hall!

Våra hyllor är designade för att maximera förvaringsutrymmet i din hall. Oavsett om du föredrar väggmonterade hyllor eller fristående hyllenheter, har vi alternativen som passar dina behov. Välj bland olika material och stilar för att komplettera din hallinredning perfekt. Våra hyllor är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet och funktionalitet.

Speglar - Skapa en illusion av rymd och ljus!

En spegel i hallen kan göra underverk för att skapa en illusion av rymd och ljus. Hos Svenssons hittar du ett brett utbud av speglar i olika storlekar och former. Från enkel och elegant till dekorativa och unika designs, vårt sortiment har något för varje stil och smak. En spegel är inte bara praktisk för en sista koll på din outfit innan du går ut, den kan också fungera som en vacker dekoration som kompletterar resten av din hallinredning.

Byråer - Stilfull förvaring för dina hallbehov!

En byrå är den perfekta möbeln för att förvara dina vardagsföremål i hallen. Oavsett om du behöver förvara handskar, mössor, vantar eller andra små tillhörigheter, kan en byrå hjälpa dig att organisera allt på ett snyggt och effektivt sätt. Våra byråer är tillverkade av högkvalitativt trä och finns i olika storlekar och färger för att passa din hallinredning och personliga stil.

Mattor - Skapa en varm och inbjudande atmosfär!

En matta är ett enkelt sätt att ge din hall en varm och inbjudande atmosfär. Vårt sortiment av hallmattor inkluderar olika mönster, färger och material för att passa din smak och stil. En dörrmatta kan också fungera som en viktig funktion genom att hålla grus och smuts utanför hemmet men är också den första inredning du och dina gäster möter. 

c/o Svenssons

Följ oss