FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Mattor/Dörrmattor & Entrémattor

Dörrmattor & Entrémattor

Vår kollektion av dörrmattor erbjuder både funktionalitet och estetiskt tilltalande design. Välj bland ett brett utbud av material och mönster för att hitta en perfekt dörrmatta som passar din personliga stil och hemmets inredning. Oavsett om du behöver en slitstark matta som kan stå emot smuts och väderförhållanden eller en elegant matta för att skapa en välkomnande atmosfär, har vi alternativen för dig.
172 träffar sorterat på
Dixie dörrmatta - solskenshus - Dixie
Dixie

Dixie dörrmatta, solskenshus

495 kr550 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 172
1
...
5

Dörrmattor - kombination av funktion och design

En dörrmatta är en viktig detalj för att hålla ditt hem rent och snyggt. Den fungerar som en barriär för att förhindra att smuts, grus och fukt följer med in i huset. Våra dörrmattor är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att klara av den dagliga belastningen i entrén.

Vi erbjuder ett brett utbud av dörrmattor som passar alla smaker och behov. Oavsett om du föredrar en klassisk och enkel design eller en mer färgstark och unik variant, finns det alternativ för dig. Våra mattor finns i olika storlekar och former för att passa olika dörröppningar och entréer.

Materialvalet är också viktigt när det gäller dörrmattor. Vi har mattor tillverkade av slitstarka material som naturgummi och syntetiska fibrer. Dessa material är kända för sin förmåga att tåla väderförhållanden och hålla sig fräscha under lång tid. Du kan välja en matta med skrapfunktion för att effektivt ta bort smuts och fukt från skorna eller en matta med absorberande egenskaper för att förhindra att väta sprids vidare in i huset.

Utöver deras praktiska funktion kan dörrmattor också vara en del av inredningen i ditt hem. Du kan välja en entrématta som matchar din övriga inredning eller som utgör en kontrast för att skapa en iögonfallande effekt. En snygg och välplacerad dörrmatta kan verkligen lyfta fram ingången till ditt hem och ge det en välkomnande känsla.

Vårt sortiment av dörrmattor erbjuder ett brett utbud av valmöjligheter för att passa alla smaker och behov. Oavsett om du letar efter funktionalitet, stil eller en kombination av båda, kan du hitta rätt dörrmatta hos oss. Utforska vårt sortiment och välj en dörrmatta som både skyddar ditt hem och ger extra stilpoäng vid entrén.

Populära filtreringar

Dixie dörrmattorClassic Collection dörrmattorHeymat dörrmattorJute dörrmattaBeige dörrmattaGrå dörrmattaSvart dörrmattaGrön dörrmattaHAY dörrmattaStor dörrmatta

Hur kan jag inreda med en dörrmatta?

Vilka faktorer bör jag överväga när jag väljer en entrématta?

c/o Svenssons

Följ oss