FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|

Svart hylla

Med sin sofistikerade design och tidlösa charm är våra svarta hyllor perfekta för att ge ditt hem en stilfull och organiserad atmosfär. Våra hyllor är tillverkade med högsta kvalitet och erbjuder både funktionalitet och estetik. Utforska vårt sortiment nedan och hitta en perfekt svart hylla för ditt hem.
163 träffar sorterat på
String Pocket valnöt-svart - valnöt-svart - String
String

String Pocket valnöt-svart, valnöt-svart

1 495 kr
I webblager
Vipp921 vägghylla small 50,5 cm - Black - Vipp
Vipp

Vipp921 vägghylla small 50,5 cm, Black

2 124 kr2 795 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 163
1
...
5

Inred ditt hem med en svart hylla

Våra svarta hyllor kombinerar stil och funktionalitet för att skapa en snygg och välorganiserad miljö i ditt hem. Med sin eleganta och moderna design passar de perfekt in i olika inredningsstilar och ger dina rum en touch av lyx. Vare sig du behöver extra förvaringsutrymme i vardagsrummet, sovrummet eller kontoret, har vi hyllor som uppfyller dina behov.

Vi erbjuder ett brett utbud av svarta hyllor i olika storlekar, former och material. Våra hyllor är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar långvarig hållbarhet och stabilitet. Med smarta förvaringslösningar som lådor, skåp och justerbara hyllplan kan du enkelt organisera och visa upp dina böcker, dekorativa föremål och andra värdefulla tillhörigheter.

Våra svarta hyllor är inte bara funktionella utan också estetiskt tilltalande. Den svarta färgen ger en tidlös elegans till rummet och skapar en visuell kontrast som kan förhöja inredningen. Välj mellan olika stilar, inklusive moderna, industriella eller klassiska, för att hitta den perfekta hyllan som kompletterar din personliga smak och stil. Så ge ditt hem en stilfull uppdatering med en svart hylla. Utforska vårt sortiment nedan och hitta den perfekta hyllan för att skapa en organiserad och elegant atmosfär i ditt hem.

c/o Svenssons

Följ oss