FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Vinglas

Det är viktigt att välja rätt typ av vinglas till det specifika vinet. De olika formerna förstärker aromerna och höjer smakupplevelsen. Här hittar du vackra vinglas för alla olika slags viner.
90 träffar
Tint vinglas 25 cl 2-pack - Grön-rosa - HAY
HAY

Tint vinglas 25 cl 2-pack, Grön-rosa

359 kr649 kr
På väg till oss
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 90
1
...
3

Vackra vinglas 

Vinglas är vackra glas som används främst vid speciella tillfällen. De ska vara behagliga att dricka ur men också vackra att duka fram. Högkvalitativa vinglas är tunna glas tillverkade i antingen glas eller kristall. Om du letar efter extra lyxiga vinglas ska du leta efter ett glas i kristall. Det är prefekt för speciella tillfällen när du vill sätta en extra touch på dukningen. Hos oss hittar du vinglas för alla olika tillfällen från välkände märken.  

Form och material på vinglas 

Formen och storleken på ett vinglas är en viktig faktor för smakupplevelsen. Därför sak du välja vinglas med eftertanke och omsorg. Det skiljer mycket på ett rödvinsglas och ett vitvinsglas. Oftast kan du hitta vilket vin det specifika glaset passar bäst till. Vita viner har en smalare kupa för att bevara den svala temperaturen på vinet. Rödvinsglas däremot har oftast en större och bredare kupa för att verkligen at fram och höja smakerna i vinet. Du behöver inte vara ett proffs för att känna skillnaden som glaset gör för vinet. Självklart har vi olika preferenser så utgå från dina preferenser för att hitta det perfekta vinglaset för dig.  

Populära filtreringar

Färgade vinglasGröna vinglasBlå vinglasRosa vinglasOrrefors vinglasIittala vinglasEva Solo vinglasKosta Boda vinglas

Vilket vinglas passar bäst till de olika vinerna?

c/o Svenssons

Följ oss