FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Dricksglas

Dricksglas är en viktig del av varje hem. Hitta dricksglas som passar för vardaglig användning och festligare tillfällen i vårt breda sortiment.
219 träffar
Kartio dricksglas 21 cl 6-pack - Klar - Iittala
Iittala

Kartio dricksglas 21 cl 6-pack, Klar

430 kr599 kr
I webblager
Lempi glas klar 4-pack - 34 cl - Iittala
Iittala

Lempi glas klar 4-pack, 34 cl

544 kr679 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 219
1
...
7

Dricksglas av fin kvalitet

I vårt stora utbud av dricksglas kommer du att hitta dricksglas som passar för vardaglig användning likaväl som festligare tillfällen och middagsbjudningarna. Att dricka ett glas iskallt vatten, färskpressad juice eller en annan kall drink blir så mycket trevligare med fina dricksglas. Eftersom de används varje dag är det värt att investera i ett par fina glas som håller länge.

Våra mest populära dricksglas

Vi har dricksglas i alla stilar, former och storlekar. Några av våra mest populära vattenglas är våra räfflade glas från Ferm Living. De går att kombinera fint med produkter från samma serie för en sammanhängande dukning. HAY har dricksglas i olika färger och formar som livar upp medan Rosendahl har populära dricksglas för dig som är ute efter en klassisk look. Valet är ditt!

Olika storlekar på dricksglas

Standardstorleken på dricksglas rymmer ungefär 3-4 dl, men i vårt sortiment hittar du glas i alla storlekar. Det kan vara bra att ha glas i olika storlekar för att passa till alla tillfällen. Det är både praktiskt och fint med olika storlekar till dukningen. Är du trött på att fylla på vattenglaset ofta kan du välja större glas, men om du letar glas till barn är det bättre med en mindre variant som är lättare att hålla i.

Matcha dina glas med dukningen

Många av våra varumärken har serier som består av bland annat tallrikar, muggar, dricksglas och andra matchande produkter till dukningen. Matcha dina dricksglas med produkter från samma serie för en enhetlig dukning, eller blanda olika serier och märken för ett unikt utseende.

Dricksglas i olika färger

Trots att det är allra vanligast med klara och genomskinliga dricksglas finns det ingenting som säger att de måste vara det. På Svenssons har vi glas i många olika färger som du kan mixa och matcha för att ta in färg och skapa en personlig och glädjefylld dukning. Det är också smidigt att ha glas i olika färger för att hålla koll på vilket glas som tillhör vem!

Ta hand om dina dricksglas

Oavsett om du diskar dina glas i diskmaskin eller för hand är det bra att torka glasen när dessa har diskats. Då undviks missfärgning av glasen och fula vattenfläckar. Om dina glas har fått fula fläckar går dessa att ta bort med varmt vatten blandat med lite vinäger. Använd en mjuk trasa för rengöringen och skölj därefter glasen i kallt vatten.

Populära filtreringar

Färgade dricksglasGröna dricksglasBlå dricksglasEva Solo dricksglas

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss