FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Kök & Servering/Glas/Cocktail- & Martiniglas

Cocktail- & Martiniglas

Att servera en drink i rätt typ av glas förhöjer känslan och tillför en lyxig stämning. Här hittar du cocktail- och martiniglas för att imponera med fina drinkar.
5 träffar
Bernadotte cocktailglas 2-pack - 20cl - Georg Jensen
Georg Jensen

Bernadotte cocktailglas 2-pack, 20cl

349 kr
Beställningsvara
Visar 5 produkter av totalt 5

Vackra cocktail- & martiniglas 

Bli en höjdare på att styra och bjuda på fest. Vackra och dekorativa höjer feststämningen. En drink serveras självklart bäst i ett tillhörande glas. Här hittar du glas för cocktails och martinis. Bjud på härliga välkomstdrinkar i eleganta glas för att imponera på dina gäster. Cocktail- och martiniglas funkar lika bra som dessertglas och gör sig samtidigt mycket fina i .  

Glas till olika dryck 

Det är självklart att rödvin gör sig bäst i och vitt i ett . Samma gäller med drinkar. Det finns glas utformade för det flesta drinkar och det gäller därför att hitta rätt. Cocktail är en blandad drink med tre eller fler ingredienser. Cocktailglasen har en stor öppning så att dofterna och smakerna från alla ingredienser verkligen kan göra sig till rätta. Martiniglas är en drink som man ofta ser till i filmer och är en mycket klassisk drink. Dessa drinkar serveras i martiniglas som nästan är in princip densamma som cocktailglas.  Martiniglas kännetecknas av den konformade botten som även cocktailglas kan ha. Införskaffa dig lite nya cocktail- och martiniglas för alla kommande tillställningar med nära och kära.  

Hur mycket rymmer ett cocktailglas eller martiniglas?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer