FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Snapsglas

Vid festligheter och högtider åker snapsglasen fram. Här hittar du vackra och dekorativa snapsglas från välkända varumärken för alla tillställningar.
16 träffar
Nobel snapsglas 4 cl - guld - Orrefors
Orrefors

Nobel snapsglas 4 cl, guld

1 664 kr2 400 kr
I webblager
Kampanj
Visar 16 produkter av totalt 16

Festliga glas 

Vid festliga tillfällen är snapsglas ett måste. Det är en viktig stämningshöjare vid högtider och sammankomster. Vare sig det är alkoholfri dryck eller starkare sprit som ska serveras är det roligt att bjuda på dryck i dekorativa shotglas. Kanske är det inte glaset som används oftast men de vackra glasen gör sig mycket bra i vitrinskåpet som prydnad. Hos oss hittar du snapsglas för jul, midsommar och fest. Här kan du hitta snapsglas med och utan fot. Oavsett om du letar efter klassiska snapsglas eller moderna shotglas har vi glasen för dig.  

Vackra shotglas 

Shotglas är utmärkta små glas som kan användas för att förtära det mesta. Det är samtidigt eleganta glas som höjer den festliga stämningen. Midsommar är en folkkär högtid som håller sig kvar genom åren. Den klassiska nubben är tradition och då är snapsglas ett måste. Uppdatera din kollektion med några nya snapsglas för att vara redo inför nästa fest. Nobel snapsglas från Orrefors är ståtliga glas, det perfekta glaset för storslagna fester.  

Hur mycket rymmer ett snapsglas?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss