FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Badrumstillbehör

Badrumstillbehör

Vi har ett noga utvalt sortiment för att ditt badrum ska bli ännu mer hemtrevligt. Matta, handduk, nagelborste eller tvålpump och mycket mer. 
PedalhinkarTvättkorgarToalettborstarTandborsthållare & TandborstmuggarDuschdraperierTvålar & HandkrämHanddukshållareToalettpappershållareTvålpumparDuschskrapor
426 träffar
Vipp13 pedalhink 4 l - White - Vipp
Vipp

Vipp13 pedalhink 4 l, White

2 546 kr2 995 kr
I webblager
Modo golvskrapa med hållare - Svart - Blomus
Blomus

Modo golvskrapa med hållare, Svart

1 169 kr1 299 kr
I webblager
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 426
1
...
12

Ett badrum för alla

Ditt badrum är en viktig plats, kanske den allra viktigaste i ditt hem. Det är här du gör dig iordning inför dagen, avslutar den och får tid för dig själv. Därför är det viktigt att badrummet är inrett på ett sätt som känns bra för just dig och att de prylar du behöver finns nära till hands. Det är inte bara tvålpump, pedalhink och tandborstmugg som behövs i badrummet. Textilier är också viktigt, till exempel en skön badhandduk eller en mjuk matta du kan lägga på ditt kalla kakelgolv. Belysning är också något som kan öka trivseln i rummet. Väljer du en något svagare lampa blir ljuset lite mjukare och snällare mot dina morgontrötta ögon.

Rum för trivsel

På Svenssons i Lammhult hittar du ett sortiment av kvalitetsartiklar som förenar funktionalitet med snygg design, allt för att din badrumsvistelse ska bli till ett rent nöje. Här hittar du allt från milt rengörande, flytande tvål med naturliga ingredienser till pedalhinkar, belysning och tandborstmuggar i robust men snygg formgivning. En sobrer, svart-vit design på detaljer kan brytas av med en färgstark badrumsmatta och andra textilier som behövs i ditt badrum. Att ha mycket textilier i ditt badrum, som mattor och handdukar, gör också att badrumsakustiken blir lite mjukare och behagligare, något som man kan behöva när man kommer hem efter en lång arbetsdag.

Ett möbelvaruhus att lita på

Svenssons i Lammhult har i över 100 år försett kvalitetsmedvetna kunder med möbler och heminredning av god design till ett överkomligt pris. Idag saluför vi produkter från över 300 kända tillverkare i Sverige och utlandet. Som vår kund vet du alltid vad du får – möbler som är vackra att se på och praktiska att använda.

Tips & Inspiration

c/o Svenssons

Följ oss