FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Duschdraperier

Duschdraperi är en praktisk och snygg inredningsdetalj till badrummet. Hos oss hittar du duschdraperier i olika färger och material för att du ska hitta ett som är perfekt till ditt badrum. Piffa upp det kalla badrummet och ge det en mer ombonad känsla.
13 träffar
Visar 13 produkter av totalt 13

En fin och funktionell detalj till badrummet 

Ett duschdraperi optimerar verkligen utrymmet i ett badrum. Det är snyggt och funktionellt och tar inte någon onödig plats när det inte används. Matcha draperiet med resterande färgskala för att få en ombonad känsla i badrummet. Hos oss på Svenssons hittar du duschdraperier för alla badrum som behöver fixas lite extra.  

Praktisk inredning 

Någon typ av avskärmning är ett måste i badrummet. Ett duschdraperi stänger ute vattnet och skyddar resterande möbler i badrummet. Det förhindrar också att ha vatten på hela golvet efter att du har duschat. De är enkla att montera upp i badrummet med en duschdraperistång. Oftast är duschdraperi tillverkade i polyester för att vara så slitstarka och vattenavvisande som möjligt. Vi har även duschdraperier i bomull som är akrylbelagda för att få samma slittåliga yta som plast. Det är därför en mycket praktisk men snygg inredningsdetalj för alla badrum. 

Vilka duschdraperier är populärast?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer