FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Badrumstillbehör/Handdukshållare

Handdukshållare

En handdukshållare är en praktisk och dekorativ inredningsdetalj till ditt badrum. Här hittar du handdukshållare i olika designer från välkända varumärken för att just du ska hitta en som passar hemma hos dig.
21 träffar sorterat på
Iris hantverk handdukstork - stor, 3 pinnar - Iris Hantverk
Iris Hantverk

Iris hantverk handdukstork, stor, 3 pinnar

725 kr
I webblager
Visar 21 produkter av totalt 21

Håll handdukarna fräscha 

Handdukarär något du alltid måste ha till hands i badrummet. Oftast har man fler stycken för olika användningsområden. Med en handdukshängare kan du prydligt hänga upp handdukarna och samtidigt låta dom torka. Handdukskrokar går också utmärkt att placera i köket för att kunna hänga kökshanddukar och grytlappar. Hos oss på Svenssons hittar du dekorativa och praktiska handdukshållare från välkända märken. Hitta dina favoriter som du vill inreda ditt hem med. 

Olika typer av handdukshållare 

Här hittar du handdukshållare i olika designer, former och färger, allt för att du ska hitta något du tycker om. Merakihanddukshängare kommer i 10-pack och är funktionella små öglor som kan fästas på alla typer av handdukar. Öglorna gör att du lätt kan hänga upp vilken handduk som helst. Matcha dessa med andra badrumstillbehör från Meraki. Iris Hantverk handdukstork är en handdukshållare i naturmaterial som gör sig mycket snygg i badrummet. De justerbara armarna går att vinkla in och ut för att ta så lite plats som möjligt när de inte används. En perfekt inredningsdetalj för att hålla dina handdukar torra och fräscha. Towel från Audo Copenhagen är en större variant av handdukshållare som är tillverkad aluminium och trä. Handdukshängaren har flera stänger och tillåter dig att hänga upp många handdukar samtidigt. Fungerar även ypperligt att ha som inredningsdetalj i sovrummet om du vill ha en enkel möbel att hänga kläder på. 

Vilket material är handdukshållare gjorda av?

Vilka olika typer av handdukshållare erbjuder vi på Svenssons?

c/o Svenssons

Följ oss