FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Handdukar

Ge ditt badrum en lyxig och inbjudande känsla med fina och fräscha handdukar. Vi har handdukar i olika material och färger för att just du ska hitta några du älskar.
552 träffar
Icons Original badhandduk 70x130 cm - Tan - Lexington
Lexington

Icons Original badhandduk 70x130 cm, Tan

495 kr550 kr
I webblager
Stripes badhandduk 100x150 cm - Beige - NJRD
NJRD

Stripes badhandduk 100x150 cm, Beige

499 kr699 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 552
1
...
16

Ge ditt badrum en ombonad och lyxig känsla  

Mjuka och sköna handdukar är ett perfekt sätt att piffa till badrummet lite extra. Kvalitetshanddukar skapar en ombonad och hemtrevlig känsla i badrummet som annars kan upplevas som ganska kallt och tomt. Att kunna svepa in sig i en mjuk och fluffig handduk efter duschen känns lyxigt och mysigt. Pryd badrummet med fräscha handdukar i olika färger och mönster för att liva upp det kalla kaklet. Hos oss på Svenssons hittar du handdukar med hög kvalitet och härliga färger.  

Handdukar av kvalitet 

Det är en investering att införskaffa sig nya handdukar i hög kvalitet. Det ger en längre livslängd på produkten samt att de har extra hög komfort. Att ha en liten korg med rullade handdukar till sina gäster skapar direkt en hotellkänsla i badrummet. Det är även ett enkelt sätt att få en helhet i badrummet om du matchar handdukarna med resterande inredning. Det är mycket snyggt att har stora handdukar och små handdukar från samma kollektion. Lexington har kraftiga frottéhanddukar som är otroligt mjuka och hållbara. Här kan du få alla olika storlekar i samma färg. En separat för ansiktet, händerna och kroppen. Det är snyggt och samtidigt bra ur hygiensynpunkt att ha en enskild handduk avsedd för olika tillfällen.  

Populära handdukar 

Söker du handdukar med lantlig stil har Himlas handdukar i enbart lin. Det ger en mjuk och ledig känsla då handdukarna är tvättade efter sömnad. Är du ute efter handdukar med en hotellkänsla har Lexington det perfekta handdukarna. De är extra fluffiga och mjuka handdukar som finns i olika färger och storlekar. Kolla även in handdukarna från HAY som också är mycket populära. 

Vilka är det populäraste handdukarna?

Hur ska jag tvätta mina handdukar?

Populära filtreringar

HAY handdukarGröna handdukarRosa handdukarBeiga handdukarGula handdukarBruna handdukarSvarta handdukarVita handdukarGråa handdukarRöda handdukarOrange handdukBlåa handdukar

c/o Svenssons

Följ oss