FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Textil/Badrumstextilier

Badrumstextilier

Mjuka och fluffiga handdukar och badlakan i olika material och mönster som är sköna att torka sig med efter ett skönt bad eller en snabb dusch. Samt badrumsmattor i olika färger och former. 
HanddukarBadlakanBadrumsmattorMorgonrockar & Badrockar
628 träffar
Unikko gästhandduk 30x50 cm - Beige-white - Marimekko
Marimekko

Unikko gästhandduk 30x50 cm, Beige-white

150 kr
I webblager
Stripes handduk 50x70 cm - Beige - NJRD
NJRD

Stripes handduk 50x70 cm, Beige

159 kr219 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 628
1
...
18

Ge badrummet en ombonad känsla med badrumstextilier

Att lägga till badrumstextilier i badrummet ger badrummet en mer ombonad och varm känsla, och hjälper till att hålla dig och ditt badrum torrt. Att ha en fin och mjuk matta på golvet och mjuka handdukar är ett måste i varje badrum. Det hjälper också till för att slippa ett iskallt badrumsgolv efter duschen eller när du går upp på morgonen. I vårt sortiment av badlakan, handdukar och badrockar hittar du allting för att göra badrummet trevligt och ombonat.

Våra mest populära varumärken inom badrumstextilier

Lexington är ett av våra mest populära varumärken inom badrumstextilier och är ett perfekt val om du vill ha ett komplett handduksset i hög kvalitet och med lyxig känsla. Handuksseten finns i många vackra färger, både mer neutrala och färger som sticker ut mot badrumsteglet. Även Himlahar fina och mjuka handdukar som ger ditt badrum en mysig och mjuk känsla. Låt handdukarna hänga framme som en dekorativ detalj i badrummet! Är du ute efter mönstrade handdukar är ett bra alternativ. Handdukarna finns i många olika färger och är både mjuka och dekorativa.

Matcha med resten av din badrumsdekoration

Förutom att matcha olika badrumstextilier med varandra kan du också matcha dessa med resten av din badrumsdekoration. Det kan du göra genom att välja produkter från samma varumärke eller serie, så att produkterna går hand i hand. Även om det inte finns produkter i samma serie eller varumärke går det utmärkt att matcha dekoration och badrumstextilier med varandra, genom att exempelvis ha samma färgtema. Valmöjligheterna är stora.

Badrumstextilier som passar dig

Det viktigaste att tänka på när du ska köpa badrumstextilier är vad du vill ha dem till och vad du är ute efter till just ditt badrum. Är du en person som älskar att vira in dig i en stor bandhandduk efter duschen, eller slänger du hellre på dig morgonrocken direkt efter duschen? Det kan också vara bra att tänka på vad du behöver när du ska få hem gäster. Det ger alltid en ombonad och lyxig känsla när gästerna har egna handdukar när de kommer på besök.

c/o Svenssons

Följ oss