FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Badlakan

Unna dig själv ett nytt set med mjuka, lyxiga badhanddukar. Här hittar du ett brett utbud av badhanddukar i hög kvalitet för alla hem.
239 träffar
Classic badlakan 70x140 cm - Olive green - Zone Denmark
Zone Denmark

Classic badlakan 70x140 cm, Olive green

197 kr249 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 239
1
...
7

Mjuka handdukar för hela familjen

Ett nytt handduksset är det perfekta sättet att ge badrummet nytt liv utan att det behöver kosta för mycket. Lägg till färg och mönster på handdukar i olika storlekar som passar hela familjen. Du hittar handdukar som passar ditt badrum på Svenssons.

Lyxiga badhanddukar – en fin inredningsdetalj i badrummet

Om du känner att någonting fattas i ditt badrum eller att det känns lite kallt, är badhanddukar det perfekta medlet för att färdigställa badrummet. Välj ett set med färgglada badhanddukar för att liva upp ditt badrum, eller varför inte ett fint mönster? För dig som är ute efter en mer neutral look kanske du snarare är ute efter ett enfärgat set i neutrala färger. För att göra badrummet ännu mer intressant går det dessutom att välja olika texturer på dina badhanddukar. Humdakin är ett av våra varumärken som tillverkar handdukar med olika texturer.

Mönstrade badhanddukar

För dig som är ute efter mönstrade handdukar eller om du vill lägga till mer färg har Marimekkoett stort utbud av olika mönstrade handdukar i olika färger. Även HAYerbjuder många fina mönster och utstickande färger.

Högkvalitativa badhanddukar

På Svenssons hittar du ett stort utbud av högkvalitativa badhanddukar. Det finns ingenting bättre än att få hotellkänsla i ditt eget badrum. De flesta handdukarna är gjorda av bomull, som är mjukt mot huden och absorberar bra. Handdukar gjorda i linne ger ett väldigt fint utseende och kan verkligen få ditt badrum att lysa lite extra.

Våra mest populära varumärken inom badhanddukar

Vi har en mängd olika badhanddukar från olika varumärken. Några av våra mest populärande varumärken inom badhanddukar är:

Matcha dina badhanddukar med dina andra badrumstextiler

För att knyta ihop badrummet är det fint att kombinera badhanddukar med resten av dina badrumstextiler. Vi har många handdukar som går att kombinera med dina badrumstextiler, såsom badrumsmattor, duschdraperier och handdukar.

Populära filtreringar

Badlakan 100x150

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss