FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Mattor/Badrumsmattor

Badrumsmattor

En fin badrumsmatta kan ta fram en ombonad känsla i badrummet. Vi har stilrena och färgglada badrumsmattor för alla olika stilar för att du ska kunna skapa en helhet i ditt badrum.
90 träffar
Stripes badrumsmatta 50x90 cm - Beige - NJRD
NJRD

Stripes badrumsmatta 50x90 cm, Beige

399 kr449 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 90
1
...
3

Ge ditt badrum en ombonad känsla 

Ett badrum kan ofta kännas kallt och avskalat. En härlig matta kan ge badrummet lyft och skapa en mer inbjudande känsla. Det är också skönt att kunna kliva ur duschen och ställa fötterna på ett mjukt och varmt underlag. Hos oss på Svenssons hittar du stora, små, färgglada och stilrena badrumsmattor för alla hem.  

Olika material och designer 

Badrumsmattor kommer i alla dess former och färger. Vi har ett blandat utbud med badrumsmattor tillverkat av bland annat bomull och polyester. Pile från Ferm Living är en matta tillverkad av återvunnen polyester och bomull. Det är en stilren men unik matta med tredelade naturnära färger för att skapa kontraster. Himla har tagit fram en badrumsmatta med en mer ledig look. Den rektangulära mattan går utmärkt att matcha med fina handdukar från Himla för att få ett genomgående tema i badrummet. Söker du en badrumsmatta med mycket färger och mönster har Pappelina ett stort urval som är värt att kika igenom. 

Vilket material är det bästa när det kommer till badrumsmattor?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer