FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Badrumstillbehör/Tandborsthållare & Tandborstmuggar

Tandborsthållare & Tandborstmuggar

Tandborsthållare och tandborstmuggar är en dekorativ och funktionell inredningsdetalj till badrummet. Hos oss hittar du vackra tandborsthållare och tandborstmuggar från välkända märken.
55 träffar
Vipp7 tandborsthållare - Black - Vipp
Vipp

Vipp7 tandborsthållare, Black

747 kr769 kr
I webblager
Vipp7 tandborsthållare - Beige - Vipp
Vipp

Vipp7 tandborsthållare, Beige

654 kr769 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 55
12

Funktionell och dekorativ förvaring för tandborstar 

I badrummet är det viktigt att hålla god hygien. Det blir lättare smutsigt där än i andra rum. I badrummet är det extra viktigt att hålla de rent då det är där vi förvarar alla hygienartiklar. Tandborstmuggar är ett enkelt sätt för att undvika att tandborstarna blir ofräscha. Det är inte så trevligt att använda en tandborste som legat på handfatet för att rengöra våra tänder. På samma sätt som vi inte förvarar besticken framme på bänken. Hos oss hittar du tandborstmuggar och tandborsthållare som är en funktionell och dekorativ detalj till badrummet.   

Olika typer va tandborstförvaring 

Tandborstmuggar och tandborsthållare kommer i en rad olika former och designer. Här kan du hitta förvaring för tandborstar i alla olika färger och former och är en perfekt detalj till badrummet. Matcha gärna med tvålpump eller ljusstakarför att få en helhet i badrummet. Tandborstället från Iris Hantverkseparerar tandborstarna från varandra för att inte riskera att sprida bakterier vidare. RIM från Zone Denmark är en tandborstmugg som kan fästat på väggen för att ta minimal plats i badrummet. Förutom detta har vi tandborstuggar i sten, marmor, metall och plast för att du ska hitta en som gör sig perfekt i ditt badrum.  

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss