FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Tvättkorgar

En tvättkorg är en praktisk och snygg inredningsdetalj till ditt badrum eller sovrum. Samla all tvätt på ett och samma ställe och underlätta för dig själv i vardagen.
19 träffar
Vipp441 tvättkorg Ø39x69 cm - Beige - Vipp
Vipp

Vipp441 tvättkorg Ø39x69 cm, Beige

5 096 kr5 995 kr
Beställningsvara
Nova Arte tvättkorg 40x40x50 cm - Cobalt-blush - Mette Ditmer
Mette Ditmer

Nova Arte tvättkorg 40x40x50 cm, Cobalt-blush

713 kr950 kr
I webblager
Designfynd
Visar 19 produkter av totalt 19

En tvättkorg för alla hem 

En tvättkorg är en praktisk och snygg inredningsdetalj i alla hem. Det underlättar i vardagen att kunna samla all tvätt på ett och samma ställe. Det gör också så att du kan gömma undan alla kläder på ett snyggt och diskret sätt. Att tvätta är en vardagssyssla som man måste göra även fast det kanske inte alltid är så kul. Därför är det bra att underlätta för sig själv så mycket som möjligt för att få det gjort. Hos oss på Svenssons hittar du tvättkorgar i olika färger och former för att du ska hitta en som passar just i ditt hem.  

Tvättkorg med lock eller utan 

När du ska välja tvättkorg ska du främst tänka på vad som passar in i ditt hem. Är ni många som bor i samma hushåll kan det vara bra att ha en större tvättkorg. Bor du däremot i en lite mindre lägenhet kan det räcka med en liten tvättkorg för att inte ta upp för mycket yta.  

Humdakin har en tvättkorg med handtag gjord i återvunnen plast som är perfekt för dig som bor i lägenheten. Det blir mycket enkelt att bära ner tvätten i korgen till tvättrummet och lika lätt att bära upp igen. Herman tvättkorg från Ferm Living är en större tvättkorg i skön vintagestil. Det är en snygg detalj till badrummet och locket gör det möjligt att gömma allt som ligger i. Det är en tvättsäck gjord i bommulskanvas med ben i metall. Badrummet blir ofta mycket fuktigt på golvet och då är det bra att metallbenen kan skydda tyget och innehållet från att bli blött.  

Vart ska jag ha en tvättkorg?

Hur kan jag inreda med en tvättkorg i badrummet?

c/o Svenssons

Följ oss