FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Tvättkorgar

En tvättkorg är en praktisk och snygg inredningsdetalj till ditt badrum eller sovrum. Samla all tvätt på ett och samma ställe och underlätta för dig själv i vardagen.
10 träffar
Visar 10 produkter av totalt 10

En tvättkorg för alla hem 

En tvättkorg är en praktisk och snygg inredningsdetalj i alla hem. Det underlättar i vardagen att kunna samla all tvätt på ett och samma ställe. Det gör också så att du kan gömma undan alla kläder på ett snyggt och diskret sätt. Att tvätta är en vardagssyssla som man måste göra även fast det kanske inte alltid är så kul. Därför är det bra att underlätta för sig själv så mycket som möjligt för att få det gjort. Hos oss på Svenssons hittar du tvättkorgar i olika färger och former för att du ska hitta en som passar just i ditt hem.  

Tvättkorg med lock eller utan 

När du ska välja tvättkorg ska du främst tänka på vad som passar in i ditt hem. Är ni många som bor i samma hushåll kan det vara bra att ha en större tvättkorg. Bor du däremot i en lite mindre lägenhet kan det räcka med en liten tvättkorg för att inte ta upp för mycket yta.  

har en tvättkorg med handtag gjord i återvunnen plast som är perfekt för dig som bor i lägenheten. Det blir mycket enkelt att bära ner tvätten i korgen till tvättrummet och lika lätt att bära upp igen. Herman tvättkorg från är en större tvättkorg i skön vintagestil. Det är en snygg detalj till badrummet och locket gör det möjligt att gömma allt som ligger i. Det är en tvättsäck gjord i bommulskanvas med ben i metall. Badrummet blir ofta mycket fuktigt på golvet och då är det bra att metallbenen kan skydda tyget och innehållet från att bli blött.  

Vart ska jag ha en tvättkorg?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer