FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Badrumstillbehör/Toalettpappershållare

Toalettpappershållare

Toalettpappershållare är en praktiks och nödvändig inredningsdetalj i vårt badrum. Hos oss hittar du toalettpappershållare fån välkända märken för att kunna organisera ditt badrum.
18 träffar
Norm toalettpappershållare - svart - Audo Copenhagen
Audo Copenhagen

Norm toalettpappershållare, svart

985 kr
I webblager
Visar 18 produkter av totalt 18

Små men viktiga detaljer 

En toalettpappershållare kanske kan kännas som en tråkig inredning men det är en mycket nödvändig sådan. De kan vara mycket snygga och dekorativa men är framförallt mycket praktiska. Det är skönt att slippa ställa toapapper i en hög på golvet. Samla toapappret på en toalettrullehållare och det ser genast mer städat ut. Hos oss på Svenssons kan du hitta en snygg toalettpappershållare till ditt badrum.  

Funktionell design 

Bara för att en produkt är funktionell betyder inte det att den inte kan vara mycket snygg. Dora toalettpappershållare från Ferm Living är en dekorativ toarullehållare som gör sig perfekt i alla badrum. Den lilla ställytan längst ned är perfekt för att förvara extra toapapper tills när det behöver fyllas på. Vi har både toalettpappershållare till golvet men också modeller som man fäster på väggen. Allt för att du ska hitta en som passar i ditt hem och uppfyller dina behov.  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer