FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Duschskrapor

En praktisk och dekorativ duschskrapa för alla badrum.
3 träffar
Zone duschskrapa - grey, inkl. hållare - Zone Denmark
Zone Denmark

Zone duschskrapa, grey, inkl. hållare

323 kr399 kr
Fåtal i lager
Visar 3 produkter av totalt 3

En duschskrapa till badrummet 

En duschskrapa är en praktisk och dekorativ detalj till badrummet. Ett måste för att hålla ordning och rent omkring sig. Alla vet att det lätt blir översvämning och blött på golvet efter att man har duschat. Då är det utmärkt att ha en duschskrapa nära till hands. På så sätt kan du lätt skrapa bort vattnet och undvika att halka och skada sig på det fuktiga kakelgolvet. Du kan även lätt skrapa bort smuts och orenheter som samlas på golvet och se till att alltid ha det rent och fräscht. Hos oss hittar du snygga duschskrapor från kända märken.  

Ett praktiskt verktyg till badrummet 

En duschskrapa är oftast tillverkad i plast och silikon för att tåla vatten och smuts. Silikonremsan längst ned gör att den formar sig perfekt eftergolvet och samlar upp allt vatten. Den är enkel att rengöra så att du slipper byta ut den allt för ofta. Detta lilla verktyg är praktiskt och smidigt så att du enkelt kan gömma undan den när den inte används. De flesta duschskraporna kommer med ett hänge eller en hållare så att du alltid har koll på vart den finns. duschskrapa kommer med en medföljande hållare som du kan fästa på väggen. Kommer i färgerna grå och svart. Norm duschskrapa från är tillverkad i rostfritt stål och har istället ett hänge i form av en ögla. Den går att hänga på exempelvis en eller duschhylla i duschen. 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer