FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Badrumstillbehör/Tvålar & Handkräm

Tvålar & Handkräm

Väldoftande tvålar och handkrämer sätter guldkant på vardagen och ger en extra lyx till badrummet. Hos oss hittar du ett stort utbud av härliga tvålar, handkrämer och badrumsprodukter.
63 träffar
Meraki handtvål 490 ml - Linen dew - Meraki
Meraki

Meraki handtvål 490 ml, Linen dew

175 kr219 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 63
12

Väldoftande badrum  

Att lägga lite extra på väldoftande och härliga badrumsprodukter kan enkelt ge en lyxig känsla. Det är härligt att känna sig ren och lukta gott varje dag. Kvalitetstvålar ger en mjukare känsla efter användning. En mjukgörande handkräm att smörja in sig med efteråt för att slippa torra händer när vi börjar gå mot kallare tider.  Hos oss hittar du väldoftande tvålar och handkrämer av hög kvalitet.  

Lyxiga badrumstillbehör  

Införskaffa dig nya tvålar, handkrämer, badborstar och tvålkuddar för att ge ditt badrum det lilla extra. Det är ett enkelt sätt att skapa känslan av ett hemma spa. Alla produkter vi säljer är tillverkade av kvalitativa ingredienser för att rengöra och ta hand om huden på ett skonsamt sätt. Unna dig högkvalitativa rengöringsprodukter och gör din hud glad.  

Vad är tvål gjort av?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer