FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Toalettborstar

Det sägs ofta att små detaljer gör skillnad när det handlar om inredning, och toalettborsten bör inte glömmas bort. Här hittar du toalettborstar till alla badrum.
25 träffar
Nova One toalettborste - svart - Zone Denmark
Zone Denmark

Nova One toalettborste, svart

386 kr599 kr
På väg till oss
Visar 25 produkter av totalt 25

Toalettborste – praktiskt och funktionellt

En toalettborste är en praktisk och viktig del i varje badrum för att hålla badrummet rent och hygieniskt. Utöver faktum att toalettborsten håller ditt badrum rent, kan denna också agera som en dekorativ detalj i badrummet.

Den bästa toalettborsten för dig

Förutom att en toalettborste gärna ska se fin ut, är komforten också en viktig del att ha i åtanke när du väljer rätt toalettborste för dig. En toalettborste med ett längre handtag tillåter dig att rengöra utan att behöva komma för nära, medan en mjukare borste tillåter dig att komma åt alla vinklar i toalettstolen. Även formen på toalettborsthållaren kan variera. Vill du ha någonting som passar perfekt i hörnet kan du välja en fyrkantig sådan, men om du vill ha ett mjukare utseende kanske du ska välja en rund. Vilken form du än är ute efter kan vi försäkra dig om att du kan hitta den perfekta toalettborsten för dig hos oss på Svenssons.

Våra mest populära toalettborstar

Hos oss kan du hitta en toalettborste som matchar resten av din inredning i badrummet oavsett om du vill ha en som står på golvet eller en som hänger på väggen. Nedan ser du några av våra mest populära varumärken inom toalettborstar.

Matcha toalettborsten med resten av din badrumsinredning

Med varumärken såsom och kan du hitta badrumsinredning som matchar din toalettborste. Matcha din toalettborste med till exempel din tvål, soptunna eller toalettpappershållare från samma serie eller varumärke!

Hur ofta bör en toalettborste bytas ut?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer