FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Toalettborstar

Det sägs ofta att små detaljer gör skillnad när det handlar om inredning, och toalettborsten bör inte glömmas bort. Här hittar du toalettborstar till alla badrum.
56 träffar
Vipp11 toalettborste - White - Vipp
Vipp

Vipp11 toalettborste, White

2 295 kr
I webblager
Sono toalettborste 39 cm - Vit - Blomus
Blomus

Sono toalettborste 39 cm, Vit

464 kr649 kr
På väg till oss
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 56
12

Toalettborste – praktiskt och funktionellt

En toalettborste är en praktisk och viktig del i varje badrum för att hålla badrummet rent och hygieniskt. Utöver faktum att toalettborsten håller ditt badrum rent, kan denna också agera som en dekorativ detalj i badrummet.

Den bästa toalettborsten för dig

Förutom att en toalettborste gärna ska se fin ut, är komforten också en viktig del att ha i åtanke när du väljer rätt toalettborste för dig. En toalettborste med ett längre handtag tillåter dig att rengöra utan att behöva komma för nära, medan en mjukare borste tillåter dig att komma åt alla vinklar i toalettstolen. Även formen på toalettborsthållaren kan variera. Vill du ha någonting som passar perfekt i hörnet kan du välja en fyrkantig sådan, men om du vill ha ett mjukare utseende kanske du ska välja en rund. Vilken form du än är ute efter kan vi försäkra dig om att du kan hitta den perfekta toalettborsten för dig hos oss på Svenssons.

Våra mest populära toalettborstar

Hos oss kan du hitta en toalettborste som matchar resten av din inredning i badrummet oavsett om du vill ha en som står på golvet eller en som hänger på väggen. Nedan ser du några av våra mest populära varumärken inom toalettborstar.

Matcha toalettborsten med resten av din badrumsinredning

Med varumärken såsom Zone Denmark och Iris Hantverk kan du hitta badrumsinredning som matchar din toalettborste. Matcha din toalettborste med till exempel din tvål, soptunna eller toalettpappershållare från samma serie eller varumärke!

Hur ofta bör en toalettborste bytas ut?

Vad är särskilt unikt med Zone Denmarks toalettborste Nova One?

c/o Svenssons

Följ oss