FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Kontor & Småförvaring/Bokstöd & Bokställ

Bokstöd & Bokställ

Med ett bokstöd eller bokställ håller du böckerna på plats samtidigt som det inger ett smakfullt och stilrent intryck. Här finner du bokstöd och bokställ som garanterat passar dig och din inredning.
19 träffar
Booknd bokstöd marmor - Brun - Woud
Woud

Booknd bokstöd marmor, Brun

1 494 kr1 789 kr
På väg till oss
Visar 19 produkter av totalt 19

Bokstöd för ordning och reda

Så du har äntligen skruvat upp den där hyllan på plats och tycker att det är dags att koppla av och njuta av ditt verk. Men något är fel! När du ska plocka fram favoritboken ser du att böckerna inte vill stanna på plats, utan ständigt ramlar ner och skapar oreda i det annars så fina hemmet. Det är då du inser vikten av ett bokstöd. Men var lugn - vi hjälper dig! På Svenssons har vi valt ut ett flertal olika stöd så att du ska slippa kaos på hyllorna framöver och därmed kunna fortsätta njuta av ditt hem i lugn och ro.

Hylldekoration för stora och små

På Svenssons i Lammhult har vi samlat ett antal bokstöd för både stora och små. För barnrummet (eller för dig med barnasinnet kvar) har vi lekfulla modeller designade som djur. Perfekta för att smälta in med dina tavlor och affischer på väggarna och så fina att de riskerar att bli en favoritleksak för ditt barn, utöver att tjäna sitt egentliga syfte på din hylla! Du kommer garanterat att få komplimanger för gullighetsfaktorn på dessa djur. Vi har även bokstöd av kända märken för dig utan barn eller för dig som istället letar efter en stilren design som håller böckerna på plats.

Bortglömd inredningsdetalj

Bokstödet tjänar ett syfte i att skapa ordning och reda, men är liksom en snygg tavla eller affisch också en inredningsdetalj som tyder på ett utvecklat sinne för stil och de små avgörande detaljerna. Vilka detaljer gillar du? Vi har ett flertal olika modeller så att du kan hitta den som passar din bokhylla och stil bäst. Kom in i någon av våra butiker och välj fritt bland bokstöden, eller varför inte shoppa loss på webben där vi är tillgängliga dygnet runt. Vi står självklart för frakten!

Vilka olika typer av bokstöd erbjuder vi?

Hur kan du inreda med våra bokstöd och bokställ?

c/o Svenssons

Följ oss