FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Kontor & Småförvaring/Förvaring för barnrum

Förvaring för barnrum

Något lekfullt och fint att lägga leksakerna i när du inte önskar ha dem på golvet. Pusslet, legot, kritorna, leksaksbilarna och böckerna, här hittar du förvaring för alla barnens leksaker.
128 träffar
Stringhylla Pocket blush - Blush (rosa) - String
String

Stringhylla Pocket blush, Blush (rosa)

1 395 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 128
1
...
4

Organisera barnrummet med förvaringskorgar

Smarta förvaringslösningar behövs i varje hem, och barnrummet är inget undantag. Tvärtom är det kanske där det behövs mest, för att enkelt kunna ta upp leksaker, kritor och pussel från golvet och lägga ner dem i en förvaringskorg. De är inte bara praktiska, utan fungerar också som en fin inredningsdetalj i rummet. I vårt utbud av förvaring för barnrum hittar du fina förvaringskorgar i roliga designer, så att det till och med blir roligt för barnen att lägga undan leksakerna efter lekstunden.

Olika designer på förvaringskorgar för barnrum

Förvaring i roliga designer kan göra städningen till en rolig stund för barnen, på det sättet vinner ni båda på det. Flätade förvaringskorgar är snygga och passar in hos många, men i stället för att köpa en vanlig flätad förvaringskorg kan du köpa en format som ett äpple eller päron. Ferm Living har väldigt fina alternativ med neutrala färger men fina, annorlunda former och designer. Är du däremot ute efter någonting som du kan stoppa in i garderoben på ett enkelt sätt för att inte ha förvaringen synlig har vi förvaring för det syftet också.

Ha koll på barnens saker

Innan du väljer dina förvaringskorgar kan det vara bra att tänka på vad du vill förvara i korgarna. Vill du förvara större eller mindre saker i korgarna och ska dessa vara synliga eller inte? Vi har även en större lådhurts med skjutdörrar att förvara barnens saker i ifall du vill ha förvaring i en möbel.

Olika material på förvaringskorgar

På Svenssons har vi förvaringskorgar i olika material och det gäller även för förvaringen till barnrummet. Beroende på vilket utseende du är ute efter kan du välja mellan olika material, men om förvaringen ska stå framme kan det vara bra att välja en i ett flätat material.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer