FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Kontor & Småförvaring/Förvaringsboxar & Askar

Förvaringsboxar & Askar

Få ordning och reda i ditt hem genom att enkelt förvara och sortera saker. Här hittar du förvaringsboxar och askar för ett städat och ordningsamt hem.
76 träffar
Solstickan värmeljuslåda 21x21 cm - Matt svart - Solstickan Design
Solstickan Design

Solstickan värmeljuslåda 21x21 cm, Matt svart

165 kr219 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 76
1
...
3

Smidig förvaring 

Vardagen blir enklare om vi har städat och rent runt omkring oss. Att ständigt vara omringad av kaos påverkar oss negativt och bidrar till onödig stress. Förvaring behöver inte vara svårt eller komplicerat. Slipp det ständiga letandet av småsaker som tappas bort. Hos oss på Svenssons hittar du förvaringslådor, askar, förvaringskorgar och massa annan typ av småförvaring för att du ska kunna ha ett organiserat och behagligt hem.  

Organisera ditt hem 

Genom att lägga lite extra tid och omtanke på förvaring kan du lätt spara tid i vardagen. Inred med förvaringsboxar under sängen och småförvaring på barnens rum. Förvaringslådor med lock är dekorativt och praktiskt och tillåter dig att stänga till om röran inuti. Det finns en rad olika lösningar och knep för hur du kan organisera ditt hem. Välj bland vårt stora urval av förvaring för att hitta ett system som funkar för dig. Exempel på saker som kan organiseras med hjälp av förvaringslådor är sladdar, leksaker, smycken, mössor och andra småsaker som annars lätt blir liggandes framme.  

Olika typer av förvaring 

  • Sketch från är en snygg verktygslåda som du kan ha ståendes inomhus eller i garaget för att alltid ha dina verktyg nära till hands.  
  • Cable Organiser hjälper dig att förvara alla kablar på ett snyggt sätt. Det är inte speciellt snyggt att alltid ha kablar liggandes framme och de kan lätta bli en stor röra.  
  • plant boxdivider separerar och sorterar alla dina papper och tidningar. En perfekt förvaringsbox att ha i hemmakontoret.  
  • Letar du efter en snygg förvaringslåda för dina värmeljus har den utmärkta förvaringslådan för dig. Asken har Solstickans klassiska logga på framsidan och den stilrena designen gör den till en ypperlig inredningsdetalj.  

Populära filtreringar

Hay förvaringsboxar

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer