FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Kontor & Småförvaring/Förvaringsboxar & Askar

Förvaringsboxar & Askar

Få ordning och reda i ditt hem genom att enkelt förvara och sortera saker. Här hittar du förvaringsboxar och askar för ett städat och ordningsamt hem.
75 träffar
Cable Organiser M - trätryck - Bosign
Bosign

Cable Organiser M, trätryck

318 kr395 kr
I webblager
ferm LIVING minneslåda - The Begining of my life - Ferm LIVING
Ferm LIVING

ferm LIVING minneslåda, The Begining of my life

869 kr1 169 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 75
1
...
3

Smidig förvaring 

Vardagen blir enklare om vi har städat och rent runt omkring oss. Att ständigt vara omringad av kaos påverkar oss negativt och bidrar till onödig stress. Förvaring behöver inte vara svårt eller komplicerat. Slipp det ständiga letandet av småsaker som tappas bort. Hos oss på Svenssons hittar du förvaringslådor, askar, förvaringskorgar och massa annan typ av småförvaring för att du ska kunna ha ett organiserat och behagligt hem.  

Organisera ditt hem 

Genom att lägga lite extra tid och omtanke på förvaring kan du lätt spara tid i vardagen. Inred med förvaringsboxar under sängen och småförvaring på barnens rum. Förvaringslådor med lock är dekorativt och praktiskt och tillåter dig att stänga till om röran inuti. Det finns en rad olika lösningar och knep för hur du kan organisera ditt hem. Välj bland vårt stora urval av förvaring för att hitta ett system som funkar för dig. Exempel på saker som kan organiseras med hjälp av förvaringslådor är sladdar, leksaker, smycken, mössor och andra småsaker som annars lätt blir liggandes framme.  

Olika typer av förvaring 

  • Sketch från Muuto är en snygg verktygslåda som du kan ha ståendes inomhus eller i garaget för att alltid ha dina verktyg nära till hands.  
  • Bosign Cable Organiser hjälper dig att förvara alla kablar på ett snyggt sätt. Det är inte speciellt snyggt att alltid ha kablar liggandes framme och de kan lätta bli en stor röra.  
  • Ferm Living plant boxdivider separerar och sorterar alla dina papper och tidningar. En perfekt förvaringsbox att ha i hemmakontoret.  
  • Letar du efter en snygg förvaringslåda för dina värmeljus har Solstickan Design den utmärkta förvaringslådan för dig. Asken har Solstickans klassiska logga på framsidan och den stilrena designen gör den till en ypperlig inredningsdetalj.  

Populära filtreringar

HAY förvaringsboxar

Hur kan jag använda småförvaring & boxar för att optimera utrymmet i mitt kontor och minska oreda?

Hur kan Cable Organiser från Bosign hjälpa till att organisera mitt kontor?

c/o Svenssons

Följ oss