FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Paraplyställ

Med ett paraplyställ i hallen får du ordning på dina paraplyn och har alltid koll på vart du har dom för regniga dagar. Hos oss hittar du en rad olika paraplyställ för att du ska hitta ett som passar din stil och inredning.
11 träffar
Visar 11 produkter av totalt 11

Ordning och reda i hallen 

Ett paraplyställ är en praktiskt men snygg inredningsdetalj till hallen som håller ordning samt skyddar ditt gol från blöta paraplyer. Paraply används endast när det regnar men det är skönt att alltid veta vart de finns när de väl behövs. Det skandinaviska höstklimatet bjuder på mycket regn och då är det skönt att kunna vara förberedd. Ett paraplyställ skyddar även ditt fina golv från vatten och fuktskador. Kort sagt är det en mycket praktisk och användbar inredningsdetalj som borde finnas i alla hem.

Införskaffa dig ett snyggt paraplyställ

Hos oss hittar du snygga och praktiskt paraplyställ från välkända märken. Snygg och smart förvaring för att få ordning på din hall. En välorganiserad hall ger ett lugn till vardagen. Det är också det rum som man kliver in i först och därför kan det vara skönt att ha en välorganiserad hall. Förvara paraplyet med stil med hjälp av ett paraplyställ från varumärken som Klong, Korbooch AYTM.  

Olika paraplyställ 

Alla våra paraplyställ är tillverkade av olika metaller för att uppnå så hög hållbarhet som möjligt. Den luftiga designen gör att paraplyerna har möjlighet att torka efter användning. Korboparaplyställ är ett handtillverkat paraplyställ som är utrustad med tre fack i botten för att samla upp vattnet. Handtaget är till för att du enkelt ska kunna hänga upp paraplystället på väggen för att spara golvyta. Monokel paraplyställ från Klonghar en enkel och minimalistisk design och ger lyx till hallen med sina mässingdetaljer. Alla har samma funktion men olika utseende för att just du ska hitta ett som passar ditt hem.  

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss