FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Kontor & Småförvaring/Tidningsställ & Tidningskorgar

Tidningsställ & Tidningskorgar

Samla alla dagstidningar och post på ett och samma ställe. Hos oss hittar du dekorativa och praktiska tidningsställ och tidningskorgar från välkända varumärken.
70 träffar
String tidskriftssamlare 17x27 cm - vit - String
String

String tidskriftssamlare 17x27 cm, vit

495 kr
I lager
Visar 36 produkter av totalt 70
12

Förvaring för alla tidningar 

Om du är en person som gillar att läsa dagstidningen vid morgonkaffet är ett tidningsställ ett måste för dig. Istället för att lägga alla tidningar och brev i en hög på kan du enkelt och snyggt få undan dom. Vi har stora och små tidningshyllor och tidningsförvaring för alla hem. Det behöver inte endast vara en praktisk inredning utan är samtidigt mycket dekorativt. Pryd ditt vardagsrum med ett vackert tidningsställ eller en tidskriftshylla så att alla i familjen och gäster kan ta sig friheten att sätta sig ner en stund och bläddra genom en tidning i lugn och ro.  

Dekorativt med tidningar 

Hos oss på Svenssons hittar du tidningsförvaring till väggen, tidningsställ för golv, tidningshyllor och tidningskorgar att ha på bordet. Det stora och blandade utbudet gör det möjligt för varje person att hitta ett tidningsställ som passar just ditt hem.   

har tidningshyllor som går att montera tillsammans med andra delar från för att få ett helt hyllsystem. Det är perfekt för dig som behöver mycket förvaring till ett hemmakontor men funkar minst lika bra i köket.  har tidningsställ och förvaringsställ som är en utmärkt inredningsdetalj till vardagsrummet. Now tidningsställ är en vacker väggförvaring i lackerad mässing. Söker du något mer stilrent har de även enkla förvaringställ i två olika storlekar om passar lika bra till ved som tidningar. Mixa och matcha själv efter önskemål och behov. Är du ute efter endast något litet till ditt matbord har även detta. Suitcase är en liten smidig tidningskorg som går att placera på, eller .  

Vilka är de populäraste tidningsförvaringen?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer