FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Anslagstavlor

En anslagstavla hjälper dig att hålla ordning på veckans viktiga höjdpunkter. Fäst veckans inköpslista eller en kalender så alla i hemmet kan hålla koll på vardagens schema.
66 träffar
Montana noticeboard anslagstavla 69,6x69,6 cm - Vanilla - Montana
Montana

Montana noticeboard anslagstavla 69,6x69,6 cm, Vanilla

2 576 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 66
12

Ett planerat hem 

Vardagen förändrats ständigt och det är svårt att hålla koll på allt som måste göras samtidigt som man vill ha tid för att göra det man tycker om. Det är omöjligt att samla all information i huvudet utan att glömma viktiga saker. Därför är det perfekt att ha en anslagstavla i köket som du kan fästa viktiga lappar och scheman för veckan. Att ha en struktur på vardagen tar bort stressen och ger dig tid att hinna allt under veckans sju dagar. Det funkar samtidigt som en snygg dekoration som du kan pryda med bilder som ger dig energi och motivation så att du orkar med dagen.  

Hos oss på Svenssons hittar du anslagstavlor i olika färger och designer. Vi har anslagstavlor med magneter och krokar för att du ska hitta en som passar ditt hem och dina behov.  

Snygg och praktisk inredningsdetalj 

En anslagstavla är en praktiskt och snygg inredningsdetalj som ger dig struktur i vardagen. Det är lugnande och motiverande att vare dag kunna gå upp och påminna säg själv om dagens uppgifter. Att kunna notera barnens träningar eller skoluppgifter och samtidig ha koll på dina egna så att du har kontroll över veckans händelser. Det blir en lekfull dekoration som alla i familjen kan använda som en moodboard och dela med sig av deras aktiviteter. Anslagstavlor går att ha i alla rum där du känner att du behöver lite extra struktur och ordning.  

Montana har färgglada anslagstavlor som kan hängas på väggen. Till dess fina anslagstavlor får du medföljande magneter som går att använda som hängen men också för att fästa noteringar och bilder. Eftersom anslagstavlan är magnetisk kan du även pryda den med egna magneter från resor eller liknanden för att göra den personlig och lekfull. Muutohar en anslagstavla i kork med en behållare som är perfekt för pennor eller saxar.  

Hur fäster jag en anslagstavla?

Hur kan man inreda med en anslagstavla för att skapa en inspirerande arbetsplats?

c/o Svenssons

Följ oss